9.8.2018

EI-NIIN-ROMANTTINEN MATKA TALLINNAAN

Kuinka moni teistä näki kauniita Tallinnan kuvia tai stoorinpätkiä meikäläisen instagramista vajaa pari viikkoa sitten? Entä kuinka moni haluaa tietää ei-niin-kauniin totuuden kuvien takaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista.


Kaikki alkoi siitä, kun sain poikaystävältäni ylioppilaslahjaksi romantiikkapaketin. Tarkoituksena oli viettää yksi hotelliyö Tallinnassa, jonka aikana käytäisiin kylpylässä, hieronnassa ja kolmen ruokalajin illallisella. Kaiken piti olla ihanaa ja mutkatonta, mutta toisin kävi.

Jo pari tuntia reissuun lähdön jälkeen aloin tuntea sietämätöntä vatsakipua, joka jatkui koko päivän loppuun saakka. Kyseessä eivät olleet mitkään perinteiset vatsaväänteet, vaan kipu oli niin suurta, että pelkkä seisominenkin sattui kävelemisestä puhumattakaan. Siispä romantiikan lisäksi reissuun sisältyi oksentamista hotellin yleisessä vessassa dinnerin alkupalojen jälkeen, pahoinvointia ja päänsärkyä. Huoneessa yllätyksenä ollut skumppapullokin jäi lähes koskematta ja lopulta päädyttiin sänkyyn nukkumaan samaan aikaan kuin jos seuraavana päivänä olisi ollut kahdeksan työaamu. Lopulta ainoat romantiikkaa harrastavat tyypit meidät huoneessa löytyivät sängynpäädyssä olleesta taulusta.

Reissu ei siis mennyt ihan niin putkeen kuin oltiin suunniteltu, mutta loppujen lopuksi minulla oli ihan mukavaa (mikä on ulkoisiin olosuhteisiin nähden todellakin JOTAIN!!). Ehkä todellista romantiikkaa ei olekaan se, että viettää ihanaa aikaa täydellisissä puitteissa kivan tyypin kanssa, vaan se, että kaikesta paskamyrskystä huolimatta pystyy olemaan nahoissaan yhdessä jonkun kanssa ja ajoittain jopa viihtymään.

Kulta, kun luet tämän: kiitos ja anteeksi!

Kommentit

Lähetä kommentti