22.6.2018

JUSSISUUNNITELMIA

Heippa ja hauskaa Juhannusta! (Huom: sanon näin koska näin kuuluu sanoa, en sen vuoksi että juhannus olisi välttämättä millään tavalla hauska juhla. Ainakin oma meininkini muistuttaa tällä hetkellä enemmän koomasta kuin hauskanpidosta: kotiverkkarit, villasukat, pehmoinen aamutakki ja iso muki teetä vieressä. Spotifysta soi jonkinmoinen juhannuspaardilista, joka kuulostaa tässä tilanteessa vähän ironiselta. Kuuntelen kuitenkin tätä jumputusta ihan vain siitä syystä, että se auttaa pitämään silmät paremmin auki ja sormet rytmikkäässä näpyttelyssä läppärin näppäimistöä vastaan. Ulkona sataa ja tuulee, vaikka viimeiset pari kuukautta ovat olleet yhtä helteen ilotulitusta. Tyypillinen Juhannussää siis.) Oon aina jollakin tavalla kammoksunut tällaisia juhlapäiviä, jolloin pitäisi olla tosi kivaa, hauskaa ohjelmaa ja paljon ruokaa, juomaa ja ystäviä. Tietysti tällä reseptillä kootut hetket ovat melkein sadan prosentin varmuudella huippuja, mutta silloin kun niitä ei itsellä ole ja some tihkuu muiden hauskaa elämää, tekisi mieli vain hautautua jonnekin syvälle vällyjen väliin tuijottamaan netflixiä kunnes nämä kauheat juhlapyhät ovat ohi suurine odotuksineen ja turhine toiveineen.


Mulla ei ole tänä(kään) vuonna mitään ihmeellisiä juhannussuunnitelmia, vaikka käsillä on ensimmäinen oikeasti töistä vapaa, Suomessa vietetty juhannus moneen vuoteen. Eilen työpäivän päätteeksi oli kuitenkin pakko lähteä melkein hammasta purren juhannustansseihin, kun kerta oli mahdollisuus ja hyvä bändi ihan lähellä esiintymässä. Tänään onkin sitten vielä isompi taistelu menossa, kun yritän miettiä jaksanko väsymykseltäni lähteä ajelemaan noin sadan kilsan päähän tanssimaan. Tiedän, että ilta olisi hauskempi tai ainakin ikimuistoisempi verrattuna kotona löhöämiseen, mutta pitkän matkan yksin ajeleminen vanhalla autolla ilman mitään mukavuuksia keskellä yötä mietityttää. Koska tämän päivän googletteluista löytyy mm. parhaita kotikonsteja, joilla pysyä ajaessa hereillä, siitä voi päätellä että innostusta kyllä löytyy, vaikka olo onkin vielä tässä vaiheessa kuin jyrän alle jääneellä. Onneksi mahdolliseen lähtöön on vielä noin neljä tuntia aikaa, joten tässä välissä ehtisi ottaa pienet power napit, läträtä kasvonaamioilla ja tehdä reilun kofeiinitankkauksen. Jokaisella on tasan tarkkaan niin hauskaa kuin itsellensä järjestää, mutta hitto että viitsiminen on välillä vaikeaa. Kerron sitten myöhemmin, miten kävi ja veikö sänky loppujen lopuksi voiton.Anyways, mä jatkan nyt mun omaa henkistä taistelua siitä saanko mitään aikaiseksi vai en, ja lisään mun alun toivotukseen vielä pari vaihtoehtoa, joista jokainen voi sitten valita itsellensä parhaiten sopivan fraasin:

Hauskaa / Tylsää / Tavallista / Laiskaa / Sateista / Onnellista / Rauhallista / Railakasta / Saunanraikaista / Tanssintäyteistä / Ruoantäyteistä / Juomantäyteistä / Iloista Juhannusta sinulle! <3

Kommentit

Lähetä kommentti