17.5.2018

6X PARASTA JUST NYT

Second hand / Hollister mekko
Adidas
släbärit

Lämpö. 27 astetta lämmintä useampi päivä putkeen ja siihen ympärille vähän 'viileämpiä' plus kaksikymmentä kelejä. Oon käyttänyt tässä kuussa enemmän shortseja ja kesähameita kuin viime kesänä yhteensä! Ja vaikka mun kaveri onkin sitä mieltä että tällaiset säät eivät voi tietää muuta kuin maailmanloppua ja alan olla pikkuhiljaa jo vähän samaa mieltä, en voi silti olla hymyilemättä joka kerta kun astun ovesta ulos.

Podcastit. Tällä hetkellä kuuntelussa Metti ja Hanna podcast sekä Kaverin puolesta kyselen. Ihan parasta työmatkaviihdettä! Jos teillä on muuten joitakin suosikkipodcasteja, olisi kiva kuulla vinkkejä tulevia kuuntelukertoja silmällä pitäen.

MM-kiekko. Viime vuonna ei tullut näin tiiviisti seurattua pelejä, mutta tänä vuonna olen taas innostunut tuijottamaan kiekkoa ja vaikken siitä ihan hirveästi ymmärräkään, on se vaan niin jännää ja koukuttavaa katsottavaa. Taidankin heti tämän postauksen julkaistuani kiiruhtaa ruudun ääreen.

Tempparit. Vaikka toinen tän kevään lempparisarjoista (Selviytyjät!) loppuikin viime sunnuntaina karvaaseen pettymykseen (nimimerkillä team Hussi alusta alkaen), onneksi on vielä vähän jännitettävää ja jotakin mitä odottaa.

Juhlaodotus. Tällä viikolla pitäisi tulla vielä viimeiset yo-arvosanat ja sen jälkeen voikin huoletta keskittyä juhlien valmisteluun! Rakastan juhlien järjestelemistä ja ihana päästä näkemään pitkästä aikaa niitäkin sukulaisia, joita harvemmin näkee.

Luku-urakan loppu. Vielä kolmisen viikkoa opiskelua jäljellä, mutta sekin aika tuntuu jo niin lyhyeltä, kun käytännössä tammikuusta asti on ollut joko valmistautumista kirjoituksiin tai pääsykokeisiin. Kohta voi jo ottaa rennosti!

Kommentit

Lähetä kommentti