4.2.2018

TAMMIKUU PUHELIMEN LÄPI

Tänä vuonna haluan panostaa siihen, että blogissa olisi mahdollisimman paljon ajankohtaista matskua ja sitä aitoa, suunnittelematonta elämää. Nää kuvat on ihan tavallisia arkiräpsyjä kännykän rullalta ja niistä näkyy mun mielestä hyvin se, mitä meikäläisen tammikuu piti sisällään.


1. Skool! Vuodenvaihteessa oltiin tietenkin pihalla kilistelemässä ja vaikkei meillä omia raketteja ollutkaan, tähtisadetikuista ei tingitty. :D Lisäksi meidän vuodenvaihteeseen kuului mm. lautapelejä, karaokea, tanssia ja hyvää safkaa ja sitäkin parempaa seuraa.

2. Joskus kannattaa lähteä äidin kanssa kaupoille. Pari uutta värikästä juttua Marimekon jälleenmyyntiliikkeen loppuunmyynnistä vaatekaapin piristykseksi!

3. Tammikuun juttu oli selvästi hitaat aamut ja pyjamassa hengailu mahdollisimman pitkään.

4. Rakastan niin paljon noita joulupukin tuomia valoja, jotka sopii meidän sängynpäätyyn kuin nenä päähän!


1. "Saaks jatkaa unia vielä hetken?" Tammikuussa oon ollut tosi väsynyt aamuisin ja jo aikaisin iltapäivällä alkava pimeys on tehnyt nukkumaanmenosta hankalaa. Onneksi päivät pitenevät koko ajan ja toi parissa päivässä satanut lumihanki myös tuo paljon toivottua valoisuutta.

2. Aamulenkillä hoitokoiran kanssa! Tällä kerralla meillä sattui muuten olemaan mätsäävät outfitit, niin kuin mua Instagramissa seuraavat tietävätkin. :D

3. On tää talviaika välillä aika nättiäkin kunhan vaan kattoo vähän ympärilleen!

4. Ehkä ainoa kerta koko kuussa kun mulla oli huulipunaa.


1. Kävin tammikuussa ahkerasti salilla, mutta nyt viimepäivinä treenit on menny vähän plörinäksi pienen sairastelun takia. Aion palata takaisin puntille kuitenkin heti huomenna!

2. Mitä olisikaan tammikuu ilman Folklandiaa? Tää risteily on kuulunut mun alkuvuoden aktiviteetteihin jo viiden vuoden ajan.

3. Ihana, ihana aurinko!<3

4. Opiskelua, opiskelua, opiskelua... 


1. Tein yksi päivä ihan älyttömän hyvää kotiruokaa pangasuksesta, pinaatista ja herkkusienistä. Koko ateria valmistui perunoiden kiehuessa eli ei paha parinkymmenen minuutin panostus.

2. Lukusuunnitelman tekoa. Kaks kuukautta vielä abiturientin elämää ja se ois sitten siinä!!

3. Pikaräpsy Tampereen työväenteatterin naistenhuoneesta. Meidän piti käydä vihdoinkin katsomassa Viulunsoittaja katolla, mutta oltiin ehditty nähdä esityksestä noin 45 minuttia, kun esitys jouduttiin katkaisemaan sairaskohtauksen vuoksi. Pitää siis ottaa uusiksi vielä myöhemmin kevään aikana.

4. Viimeiset kesällä poimitut mustikat tais mennä siinä. Voisin syödä niitä vaikka joka päivä, mutta kaupasta ostetut ei oo kyllä mitään verrattuna itsepoimittuihin.

Kommentit

Lähetä kommentti