11.2.2018

STRESSIPALLON VIIKONLOPPU


Tää viikko on kulunut yhdessä silmänräpäyksessä! Tuntuu että aika ei meinaa riittää millään kaikkeen siihen mihin haluaisi, ja vaikka kuvittelin lukuloman tuoden tullessaan vähän enemmän aikaa muillekin jutuille, lukeminen vie oikeasti todella paljon aikaa! Kahdeksan tunnin lukeminen on ihan mahdottomuus, sillä jos ihan oikeasti käyttää koko sen ajan lukemiseen, tauot, syömiset ja salilla käymisen jälkeen päivä kestäisi aamukahdeksasta ilta yhdeksään. Tällä hetkellä luen päivässä noin kuusi tuntia, mutta sen ajan minkä luen, en keskity kuin yhteen asiaan eli opiskelemiseen.


Tarkoitukseni on myös ollut pitää yksi kokonaan vapaa päivä viikossa, mutta tämän viikon loppua kohti mennessä aivot olivat niin jumissa, että päätin tehdä ratkaisun ja jättää koulukirjat sivuun kahdeksi päiväksi putkeen. Toivottavasti huomenna pääsisin takaisin kiinni lukurytmiin uusilla energioilla, sillä ylimääräisen vapaapäivän vuoksi olen hieman jäljessä aikataulusta. Helposti stressiin taipuvaisena ihmisenä pidän kuitenkin tällä hetkellä omaa henkistä jaksamista tärkeämpänä kuin sitä, että väen väkisin koittaisin saada kirjoja kahlattua läpi. Sellaisesta pänttäämisestä ei jää mitään tietoa päähän ja lopputuloksena olisi vain hermoromahdus, joka tulisi ennemmin tai myöhemmin.


Näinä parina vapaapäivänäni olenkin koittanut keskittyä asioihin, jotka tekevät minut iloiseksi. Käytiin valokuvailemassa poikaystävän kanssa, katsoin muutamat jakson Gilmore Girlsiä ja tehtiin lauantai-iltana tortilloja ja juotiin pari lasia punaviiniä. Olen myös nukkunut pitkään ja koittanut ladata akkuja ihan kunnolla. Tämän aamupäivän projektina on ollut laskiaispullien leipominen ja tällä hetkellä eka satsi on uunissa. Kohta juodaan kahvit ja iltapäivällä luvassa on parin tunnin tanhutreenit. Illan aion pyhittää Selviytyjille, villasukkien neulomiselle ja ehkä pienelle pelituokiolle (menin lataamaan koneelleni Battle for Wesnothin, joka oli yksi lapsuuteni ehdottomista suosikeista ja hitto olen taas koukussa!). Ensi viikolla takaisin työn touhuun!

Ihanaa sunnuntaita sinulle ja muistakaahan ladata akkuja! <3

2 kommenttia:

 1. Harmaa sopii ihanasti vaaleansiniseen. Mistä tuo kaunis takki on? Tsemppiä lukuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii!<3 En yleensä ole vaaleansinisen ystävä, mutta takissa se menee kuitenkin yllättävän hyvin! Hävettää paljastaa, mutta nyt kun kysyit, takki on oikeastaan ikivanha lasten takki, jonka kokokin on jotakin 152/158cm luokkaa :D Pieni ihme että se mahtuu edes mun päälle. Olen saanut takin vuosia sitten ja silloinkin käytettynä, joten alkuperästä ei ole mulla aavistustakaan! Siksi en merkannutkaan sitä postaukseen, kuten yleensä. :)

   Ja kiitos hirmuisesti tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

   Poista