20.2.2018

LUMIENKELEITÄ JA AURINGONPAISTETTA


Vitsit miten hienot kelit me ollaankaan tänne saatu - ja vielä hiihtolomaviikolla! Vaikka en itse lomaa vietäkään, nautin silti ihan mielettömästi noista kirpeistä ja aurinkoisista pakkaspäivistä, joiden pitäisi jatkua vielä pitkään mikäli sääennusteisiin on uskominen. Jei! Innostuin eilen kaivamaan sukset varastosta esiin ja hiihdin vajaan yhdeksän kilometrin lenkin (ja vanhat papat tietysti painoivat ladulla ohi, niin kuin asiaan kuuluu :D), ja kyllä se hiihtokin ihan liikunnasta menee! Välillä sitä meinaa unohtaa, että hiihtäminen voi olla jotain muutakin kuin ne peruskouluaikaiset karvaat muistot hiihtotunneista ovat mieleen painaneet. Iso peukku siis hiihdolle, ehdottomasti mentävä vielä joku päivä uudestaan!

Huomenna lähdetään mamman kanssa jo perinteeksi muodostuneelle päiväreissulle Tallinnaan! Meitsi elelee tällä hetkellä aikamoisella säästölinjalla ja saa nähdä, miten onnistun pitämään kukkaron nyörit kiinni etelänaapurissa. Tarkoitus olisi shoppailun sijaan nauttia ennemminkin hyvästä safkasta, äiti-tytär-ajasta ja tietysti maisemanvaihdoksesta, joka on kaivattua vaihtelua mun arkeen, joka kuluu pääosin neljän seinän sisällä ihan vaan täällä kotosalla.


Pakko vielä hehkuttaa tätä kaikkea hyvää fiilistä, jonka aurinkoinen sää on saanut aikaan! Jotenkin mulla on jo niin keväinen olo, vaikka talvea onkin vielä kunnon annos edessä. Vaikka viihdynkin hyvin Suomessa ja tykkään asua täällä, välillä sitä meinaa oikeasti unohtaa sen tosi asian, että kaikkialla ei tarvitse elää tällaisen pimeyden keskellä. Aikamoisia sisupusseja me suomalaiset kyllä ollaan! Onneksi pitkä odotus palkitaan ja on ihana huomata, miten päivien piteneminen ja auringon läsnäolo tekevät ihmeitä jo nyt. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee! <3

Tää postaus on täynnä huutomerkkejä, mutta kattokaa nyt näitä kuvia: <3!!!!

Kommentit

Lähetä kommentti