10.1.2018

10/01/2018
Yleensä mulla tulee tekstiä blogiin sujuvasti, mutta tällä kertaa pää lyö aika tyhjää. Kenties tässä vaiheessa päivää jo neljäntoista tunnin valveillaolo alkaa näkyä, eikä ihme, sillä hommia on tullut paiskittua heti heräämisestä lähtien paria kahvipaussia lukuunottamatta. Silti mua ei haittaa aikataulujen mukaan eläminen, sillä tällä hetkellä mulla on tavoitteet hyvin selvillä ja mulla riittää halua sekä tahdonvoimaa niiden eteen työskentelemiseksi. Tällä hetkellä ykkösprioriteettejani ovat opiskelu, urheilu ja henkinen hyvinvointi. Erityisesti mielen "puhtaana pitäminen" on tällä hetkellä ensisijaisen tärkeää, sillä jatkuva lukeminen ja ajan tehokas käyttäminen ei ole mahdollista, jos pää ei pysy menossa mukana.


Käytiin muuten napsimassa päivän viimeisinä valoisina hetkinä muutamat asukuvat ja oikeastaan näistä tuli ehkä jopa kivempia, mitä ajattelin! Tykkään varsinkin postauksen ensimmäisestä kuvasta. Jospa näitä pienen pakkasen päiviä tulisi vielä lisää, niin saataisiin enemmän matskua kuvailtua! Onneksi päivät pitenevät koko ajan, niin homma helpottuu, kun ei ole pakko ehtiä kuvaamaan viimeistään kolmelta iltapäivällä.

Tästä postauksesta tulikin tällainen sekalaisempi setti, mutta ainakin saitte reaaliaikaista matskua ja vissiin nämä rennommatkin postaukset ovat vaihtelun vuoksi ihan toivottuja! Tsemppiä kaikille opiskeluihin ja arkipäivän haasteisiin, tästä se kevätkausi lähtee!

Kommentit

Lähetä kommentti