31.12.2017

VUONNA 2017


Opiskelin ahkerasti ja vähemmän ahkerasti, pääasiassa ensimmäisen mukaan. Kouluhommien parissa on vierähtänyt hirveästi aikaa ja kolmen kuukauden päästä lukio onkin ansaitusti ohi. Sitä ennen kuitenkin vielä vähän lisää ahkeraa opiskelua (!)

Matkustin ekaa kertaa kahdestaan poikaystäväni kanssa ja vietettiin rento viikko Bulgarian lämmössä. Tätä reissua alkaa olla jo aika ikävä ja pikkuhiljaa ajatukset ovat suuntautuneet seuraavan reissun suunnitteluun.

Tanssiharrastus toteutui lähinnä omia lapsiryhmiä ohjatessa ja silloin tällöin lavoilla pyörähtäessä. Ensi vuonna omaa tanssimista ehdottomasti enemmän!

Kuntosalilla kävin ekaa kertaa vuosien jälkeen ja lopultakin olen saanut siitä itselleni säännöllisen harrastuksen, eikä salille lähteminen tunnu enää yhtään pelottavalta. Tämän harrastuksen parissa nälkä kasvaa syödessä.

Juoksin elämäni toisen puolimaratonin toukokuussa, mutta sen jälkeen lenkkipolut ovat jääneet vähän vähemmälle kulutukselle. Ehkä taas joskus, mutta nyt on aika keskittyä muihin juttuihin.

Mietin paljon tulevaisuutta ja sitä mihin suunnata lukion jälkeen, mutta edelleen on tuo kysymys ilman vastausta. Vähän pelottaa, mitä ens vuonna tapahtuu.

Ostin ainakin oman ekan sängyn, digijärkkärin, uudet valkoiset lenkkarit, päiväpeiton, vaaleanpunaisen bombertakin sekä aika monta pikkujuttua.

Mieleenpainuvimpia hetkiä olivat ainakin penkkarit, juhannus, kylpyläviikonloput, Ruotsin reissu tanhulasten kanssa, kesäilta Hernesaaren rannassa ja saksalaisten ystävien vierailu Suomessa.

Ihanaa uutta vuotta 2018 ja turvallista vuodenvaihdetta kaikille! <3

Kommentit

Lähetä kommentti