22.10.2017

VALOKARNEVAALI


Vietettiin eilen pitkästä aikaa kullan kanssa yhteistä kahdenkeskistä aikaa ja suunnattiin päiväksi Helsinkiin. Ohjelmassa oli I love me -messut, pizzadinneri, shoppailua ja lopuksi poikettiin vielä Linnanmäen valokarnevaalissa, jonne oli muuten eksynyt pari muutakin tyyppiä samana iltana! :D Oltiin autolla liikenteessä ja ei ollut ihan niin simppeliä löytää parkkipaikkaa kasin maissa lauantai-iltana. Note to myself - ens vuonna jos mennään tonne, valitaan kyllä joku arki-ilta!

Ihmispaljoudesta huolimatta saatiin kuitenkin hiukan fiilistelyä valokarnevaaleja ja napattua muutamat kuvat. Hattarat jäi kuitenkin ostamatta, sillä messupäivän jälkeen yhtään enempi jonottaminen ei enää oikein napannut. Tänne olisi kuitenkin varmaan ihana tulla treffeille vähän rauhallisempana ajankohtana. :)

Messuista mulla ei ole ollenkaan kuvia, sillä keksityttiin ennemminkin pisteiden ihmettelemiseen ja toisiimme kuvailun sijaan. Kivat messut kuitenkin kyseessä, vaikka näin massiiviset ihmispaljoudet eivät ole koskaan olleet oikein mun juttu. Muotinäytöksestä parhaiten jäi mieleen Jukka Rintalan luomukset. Toinen toistaan ihanammat mekot ihastuttivat, mutta erityisesti eräs kultamusta takki jätti jäljen mun sydämeen. Suomen keleillä takkeja ei voi koskaan olla liikaa ja vähän spessumpi ulkomuoto on pelkkää plussaa kaiken tämän harmauden keskellä.


Rentouttavaa sunnuntaita sulle!

Kommentit

Lähetä kommentti