10.10.2017

TOP 3 RESEPTIT


Muistatteko vielä nämä herkut blogin reseptiarkistosta? Mikäli ette, on aika kaivaa vanhat suosikit esiin! Oon blogihistoriani aikana jakanut monenlaisia kokkailukokeiluja teille, mutta erityisesti nämä reseptit ovat vieneet ainakin mun (ja parhaiden kavereiden!) mielestä voiton ja juuri siitä syystä niitä tulee tehtyä yhä uudelleen ja uudelleen.Creme brulee on aivan ihana paahtovanukas, joka on mitä mainion suussa sulava herkku, jossa yksi pieni kuppi tuo syöjälle ainakin ämpärillisen onnea. Ehkä kaikista näistä resepteistä paras ja ruokosokerilla tehtävä liekitys kruunaa herkun!

Oliivifocaccia on parasta tuoreena ja se kannattaakin syödä isommalla porukalla. Simppelin leivän salaisuus on suolaiset oliivit ja päälle ripoteltava juusto, mutta halutessa leivän päälle voi laittaa vaikkapa aurinkokuivattuja tomaatteja ja parmankinkkua.

Mutakakku on parasta mättöä suureen makeanhimoon. Suussa sulava suklaa nyt vaan toimii vuodesta toiseen - sille ei mahda mitään. Pari viikkoa sitten tuli opetettua poikaystävällekin tämän tekeminen, ihan vaan vinkkinä että saisin joskus maistuvan yllätyksen. ;)

1
Mikä näistä herkuista vie sun mielestä voiton, vai onko kyseessä kenties joku aivan muu resepti? :)

2 kommenttia:

  1. Oi, mutakakku vetää aina voiton, se sammuttaa kyllä suurimmankin makeannälän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on ollut kyllä oma suosikki vuodesta toiseen <3 Eikä oo ees hankala tehdä!

      Poista