30.10.2017

INSPIRAATIOTA SYYSPUKEUTUMISEEN

Syysaamuina kun sängystä nouseminen tuntee suurinpiirtein samalta kuin kylmäaltaaseen pulahtaminen, ei tule ekana mieleen yhdistellä kovinkaan mieleenpainuvia asukokonaisuuksia, vaan päälle valikoituu todennäköisemmin jotakin isoa ja pehmoista.

Jotta edes pari kertaa viikossa tulisi puettua jotakin muutakin kuin huppari tai jättineule, kokosin viime suosikkiasuani syksyltä 2016 tähän postaukseen. Jos vaikka näistä löytyisi vinkkejä pukeutumiseen teille (ja ennen kaikkea myös itselleni!:D)


Nahkatakki toimii aina, oli sen kanssa sitten juurikin se iso neule tai jotakin istuvampaa. Värikkäät kengät tuovat mielenkiintoa kokomustaan asuun. // Perusfarkut voi korvata liehulahkeisilla housuilla, jotka voi näillä keleillä jo yhdistää sukkahousuihin tai tennissukkiin.


Kerrospukeutuminen on se juttu! Löysä neule yhdistettynä takkiin ja muhkeaan huiviin tuovat kivasti ekstrakerroksia ilman että tarvitsee napata talvitakki niskaan. Sporttityyli sopii hyvin arkeen! // Paljaat jalat tuovat jo vilunväristyksiä, mutta sen sijaan isokokoinen jakkutakki on tällä hetkellä supertrendikäs.


Perusarkivaatetta, johon on taas tuotu vähän mielenkiintoa värikkäillä kengillä. // Tämän asun voisin pukea koska tahansa kouluun, kunhan vain kengät vaihtuisivat tennareihin ja pikkulaukku isompaan. Toisin sanottuna tämä look muuntautuu helposti arkimenoista siistimpään tilaisuuteen!

Kommentit

Lähetä kommentti