20.9.2017

YO-PÖLLYISSÄHeippa ja terkut täältä huojuvien kirjapinojen, väsyneellä kädellä kirjoitettujen muistiinpanojen ja monistehelvetin keskeltä! Jep, oikein arvattu. Ylppäreistähän se on kyse. Mun pari edellistä viikkoa on kulunut aika tiiviisti kotihiirenä, sillä hommaa on riittänyt ja paljon. Bilsan kirjoitukset olivat maanantaina ja ens viikolle jää vielä yhteiskuntaoppi, mutta ettei vaan aika kävisi tässä välissä pitkäksi, sitä ennen ois sitten kurssikokeita suoritettavana. Tekis mieli niin kirmata tuolla ulkona ja tehdä kaiken maailman juttuja, mutta nyt koitetaan vaan kärsivällisesti jaksaa ahkeroida vielä pari viikkoa, niin sitten päästään tästä hullunmyllystä eroon ainakin ensi kevääksi asti.

Päivittäin kyllä pitää oikeesti hakemalla hakea sitä omaa motivaatiota ja jos totta puhutaan, eihän sitä aina edes löydy. Kuitenkin välillä on hyvä vaan purra hammasta ja koittaa painaa hommia siitäkin huolimatta, että just sillä hetkellä ei huvita. Nää pari viikkoa on kuitenkin vain murto-osa elämästä ja sitten myöhemmin voi olla tyytyväinen siihen, ettei lyönyt ihan läskiksi. Tietysti on myös hyvä muistaa lepotauot, sillä pelkällä pänttäämisellä ei pitkälle pötki, jos on ihan lopen uupunut. Erityisen tärkeää on muistaa hyvät yöunet ja riittävä energian saanti, sillä sitä se lukeminen kuluttaa yllättävänkin paljon. Liikunnan olen pitänyt tosi kevyenä, sillä muutenkin stressaantuneena kovat treenit voisivat vaan pahentaa tilannetta. Sen sijaan kevyet hölkkälenkit, pitkät kävelyt ja tanssiminen tekevät hyvää!


Ei sitä tässä vaiheessa voi oikein muuta tehdä, kuin nostaa hattua kaikille ylioppilaille. Ihan mieletön työ ja pelkkä kuuden tunnin istuminenkin kokeessa tuntuu itsessäänkin raskaalta sisältöjen hallinnasta puhumattakaan! :D Käsikin alkaa kramppaamaan yleensä jo neljän tunnin jälkeen, jotakin hyvää siis on tiedossa kun siirrytään kokonaan sähköisiin kokeisiin.

Tsemppiä kaikille kohtalontovereille!


H&M haalari
Second hand laukku & sandaalit

Kommentit

Lähetä kommentti