30.9.2017

PIKAISET KUULUMISET


Heippa ja ihanaa viikonloppua teille! Meitsi on nauttinut tänä aamuna pitkästä aikaa sellaisesta luksuksesta kuin ilman herätyskelloa heräämisestä ja tulipa sitten taputeltua viime yönä 13 ja puolen tunnin unet. Jotain univelkoja siis on ilmeisesti kertynyt, vaikka mun mielestä oon pitänyt kyllä huolen siitä että vähintään kahdeksan tuntia yössä tulisi nukuttua. Ilmeisesti se ei olekaan ollut tarpeeksi. Välillä onkin ihana höllätä ja ottaa ihan iisisti ja nyt siihen onkin ekaa kertaa mahdollisuus sitten Bulgarian reissun, sillä syksyn kirjoitukset on nyt paketissa.

Käytiin tänään äidin kanssa pitkästä aikaa kirpputoreilla pyörähtämässä ja olipa ihanaa viettää aikaa niinkin leppoisalla tavalla. Paljon hehkuttamani aurinkoiset syyspäivät ovat muuttunueet tällä hetkellä sateeksi ja harmaudeksi, mutta onneksi aina voi käpertyä sohvan nurkkaan paksun viltin alle kahvikuppi kädessä. Mulle on nyt iskenyt kunnon inspiraatio niin moniin asioihin ja haluan ainakin tässä parin seuraavan päivän aikana aloittaa jonkun kirjan lukemisen, uusien villasukkien neulomisen ja pienen kuntokuurin! En missään nimessä usko dieettien voimaan ja mun mielestä kaikkea kohtuudella -periaatetta noudattamalla pääsee pitkälle, mutta välillä on pakko ottaa vähän itseään niskasta kiinni jotta pääsisi paremmin rutinoitumaan aktiivisempaan elämäntyyliin. Tätä kaikkea siis luvassa lähiaikoina, so excited!

Tänä iltana meitsi suuntaa deiteille poikaystävän kanssa ja päästään pitkästä aikaa viettämään kahdenkeskeistä laatuaikaa, joka on viime aikoina ollut aika minimissä. Parasta!♥


Muistakaas viettää ihana viikonloppu!♥

Kommentit

Lähetä kommentti