26.8.2017

BULGARIA SHOPPING HAUL

shoppinghaul

Lomalla on ihanaa shoppailla, sillä mikä olisikaan mukavampaa kuin kierrellä sellaisissa liikkeissä, joita ei kotoa löydy. Ainakin voi olla varma, ettei samanlaisia juttuja pitäisi kävellä heti kadulla vastaan ja mä nyt muutenkin olen tällainen, että innostun helposti uusista jutuista mukaanlukien uudet vaateliikkeet ja niissä kiertely!

Kultahietikko on suljettu alue, jossa on siis käytännössä vain hotelleja, turisteja ja heille suunnattuja palveluja. Siellä shoppailu ei siis ollut olettavasti meidän makuun, sillä paikan päältä löytyi oikeastaan juurikin vain runsas määrä piraattituotteita tai sitten kalliita merkkiliikkeitä. Näin ollen suunnattiin ostoksille Varnan Grand Malliin, josta löytyi kaikki H&M:stä luksusliikkeisiin. Oikeastaan ainoat jutut joita ostettiin ruoan lisäksi muualta olivat tuliaiset, joihin kuului mm. Bulgarialaisia makeisia, teetä sekä paikallisen viinitilan, Varna Wineryn viinejä.

Lähdettiin shoppailemaan avoimin mielin, sillä kummallakaan ei ollut mitään kovin erityistä, mitä oltaisiin oltu etsimässä. Kaksi ennestään tuttua lempparia, saksalainen kosmetiikkaliike dm sekä espanjalainen Bershka eivät pettäneet tälläkään kertaa, ja sekä mun että poikaystävän uudeksi lemppariksi kohosi italialainen Calliope! Juurikin Calliopesta ostin kuvassa näkyvän ribbineuloshameen sekä ihanan tuntuista materiaalia olevan t-paidan. Korkkarit bongasin Bershkasta alelapulla varustettuna, ja vaikka en yleensä osta kenkiä tällaisista liikkeistä, ne ihastuttivat heti ensisilmäyksellä niin, että ostopäätös oli selvä. Tänä iltana olisikin tarkoitus lähteä ulkoiluttamaan korkkareita ekaa kertaa!

Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

Kommentit

Lähetä kommentti