29.8.2017

ARKI-ILLAN LUKSUS

sirui

Tässä kurkku käheänä vilttien alle käpertyneenä on vaikea kuvitella, että vielä viikko-pari sitten mun arki-illat näytti suurinpiirtein tältä. Elokuisessa Bulgariassa pärjäsi hyvin pienissä vaatteissa ihan iltaan asti ja oikeastaan vasta yhdeksän jälkeen alkoi tulla vähän viileämpää niin, että ainakin rannalla olisi kaivannut yhden ekstrakerroksen lämmittämään öisten tuulten puhallukselta.

Onneksi Suomessakin voi kuitenkin harrastaa hiukan arki-iltojen luksusta. Joskus se voi olla kynttilöiden polttamista ja lempparilehden lukemista, virkistävä iltakävely lähipuistossa tai leipomista. Tänään se oli kuitenkin tunnin mittainen breikki koulujutuista Trumpin ja Niinistön tiedotustilaisuuden parissa (jep, en tiedä pitäiskö huolestua kun lasken tämän hupiosastoon), jo edellisenä päivänä valmistettu kanawokki, jonka sai syödä illalliseksi ilman että tarvitsi tehdä ruoan eteen muuta kuin lykätä mikroon, kynsien lakkaus ja puhelu ystävälle. Ne on ne pienet, mutta isot jutut!

parvekkeella
goldensandsbynight
illallisasu

Muistakaa tekin ottaa niitä pieniä hetkiä ihan vain itsellenne arjen haasteiden keskellä, because it's huge and fantastic! <3

Kommentit

Lähetä kommentti