4.4.2017

MARCH PHOTO FEED

maaliskuufeed3

Heips! Huhtikuu on ollut aina yksi mun vuoden lemppareista, liekö osallisena tähän ollut sitten synttärini vai kevään tulo? Joka tapauksessa, nyt mennään yhdessä vuoden parhaimmista kuukausista ja tästä eteenpäin ne vain paranevat loppukesään saakka. ;) Ennen kuin siirrytään kokonaan huhtikuun juttuihin, haluaisin muistella kuitenkin vielä maaliskuun kohokohtia instagram-feedini avulla. Viime kuussa tapahtui vaikka mitä!

maaliskuunfeedi2

Maaliskuun alussa vietettiin viikonloppua Tampereella kylpylässä ja ai vitsit miten ihanat pari päivää siellä olikaan! Ohjelmassa oli mm. teatteria, kunnon safkaa, hyvää viiniä, leffoja, lenkkeilyä, salilla käymistä ja kunnon yöunia. Tämän viikonlopun jälkeen olikin sitten aika palata kunnolla arkirytmiin ja rotiin kiinni, sillä seuraavat pari viikkoa meni ylppäreiden parissa. Maaliskuuhun mahtuikin paljon herkutteluhetkiä, ihan liian monta kuppia kahvia ja stressi-itkuja. Vastapainoksi näille loppukuusta hellitti ja erityisesti naamiaiset jäi mieleen yhtenä kuukauden hauskimpana iltana. Loppujen lopuksi maaliskuusta jäi hyvä maku suuhun, vaikka ehdottomasti rankka ja työntäyteinen kuukausi oli kyseessä!

maaliskuunfeedi

Tässä kuussa ois luvassa ainakin Tallinnan reissua, tanhuhommia, synttärijuhlat, pääsiäisen juhlistamisia sukulaisten kanssa, sekä Profeettojen keikka loppukuusta! Kaikenlaista kivaa tekemistä siis tiedossa, joten veikkaanpa vaan että huhtikuu menee nopeammin kuin huomaankaan. Ei haittaa yhtään, sillä sieltä se kesäkin pikkuhiljaa lähestyy!

Kommentit

Lähetä kommentti