25.3.2017

1 LAUKKU 4 ASUA

Viime kesänä oltiin äidin kanssa kirpparikierroksella ja vaikka minä kävelin onnistuneesti tämän laukun ohi, se ei jäänyt äidin haukankatseelta näkemättä ja lopulta kiikutettiinkin tämä Fabio Dericcin italialainen nahkalaukku kassan kautta kotiin muutamalla hassulla eurolla. Silloin en olisi osannut aavistaakaan, kuinka paljon käyttöä laukku tulisi saamaan - oikeastaan tästä on tullut mun yksi ehdottomista lemppareista, sillä se on kätevän kokoinen ja sen voi yhdistää melkein ihan mihin vaan! Olen käyttänyt sitä niin arkena kuin juhlanakin, ja laukkuun mahtuu just sopivasti kaikki välttämättömimmät.  
Tämä luottolaukku on tullut jäädäkseen. <3

JUHLAAN

DSC01522
DSC01501

Vähän reilumman kokoinen pikkulaukku takaa sen, että juhliin mahtuu mukaan huulipunan ja kännykän lisäksi kamera, jolla saa ikuistettua tärkeän hetken.


KAUPUNGILLE

siruiasu  
Siisti villakangastakki ja laukku luovat ihanaa vastapainoa väljille housuille ja tennareille -  tasapainottelu kahden eri tyylin välillä tuo mielenkiintoa asuun.
 

 SPORTTIA!!

asukuvat2
asukuvat
Simppelin värinen laukku sopii yhtä lailla sporttisempaan asukokonaisuuteen, jonka vaalea värimaailma tekee siitä ihanan raikkaan. Tätä asu on mukavuudessaan ensiluokkainen.ARKEEN
 


Eniten käyttöä laukulle on kuitenkin arjessa, sillä se on luotettava kumppani pienelle kauppareissulle tai kavereiden kanssa kahville lähtiessä. Kaikkein tärkeimmät mahtuu mukaan kompaktisti ja tyylistä tinkimättä.


Kommentit

Lähetä kommentti