24.2.2017

KIINALAISTA

kiinalainen

Mä oon aina tykännyt paljon ruoanlaitosta ja leipomisesta, mutta yleensä arjen kiireiden keskellä niihin panostaminen jää valitettavasti hiukan vähemmälle. Nyt hiihtolomaviikon aikana oon kuitenkin kunnostautunut tässä puolessa ja oon tehnyt ainakin mutakakkua, creme bruleeta, erilaisia salaatteja ja kiinalaista. Tässäkin postauksessa näkyvä pikakiinalainen on tosi helppo ja nopea tehdä, ja maistuu melkein ravintolasta noudetulta.

***

KIINALAISTA

pakastevihanneksia
riisiä
kanaa

hapanimeläkastiketta
soijaa
yrttejä koristeluun

Paista kanafileet pannulla rasvassa, sulata kasvikset pannulla ja keitä riisi. Asettele ainekset tarjoiluastialle haluamaasi järjestykseen ja koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoile hapanimeläkastikkeen ja soijan kanssa.

***

ruoka
food

Helppoa, nopeeta ja herkullista! Just niinkun kunnon arkiruoan pitääkin olla.

Kommentit

Lähetä kommentti