10.2.2017

FIILIKSET EKOJEN YO-KIRJOITUSTEN JÄLKEEN

Tänään kirjoitettiin äidinkielen tekstitaitoa ja samalla kävin itsekkin ekaa kertaa salin puolella eväsretkellä. Sanotaanko vaikka näin, että tekstitaito on hyvä tapa aloittaa kirjoitukset, kun siihen ei tarvitse ihan hirveästi päntätä, sillä suurin työ on tehty jo kurssien aikana ja pelkkä kertaus sekä käsitteiden mieleen palauttaminen riittävät valmistautumiseen (jos ei tähän mennessä osaa kirjoittaa, niin tuskin se ihmeparannus tapahtuu ihan muutamissa viikoissa kumminkaan...)

Miten meni on vähän hankala kysymys, jonka jättäisin ehkä jopa mieluummin kokonaan kuulematta. Mistä mä tietäisin? Ja jos tietäisin, niin olisin joko osannut kaiken täydellisesti tai en yhtään mitään. Jos tietäisin siltä väliltä miten meni, olisin osannut korjata virheeni ja saanut täydet pisteet. Joten en sano, miten meni. Hetken koitin kyllä ottaa siitä abitreeneissä selvää, mutta sitten päätin, että on vaan parempi olla luomatta turhaa paniikkia ja odotella rauhassa, että mitä sieltä tulee. Pää pystyssä kohti uusia vastoinkäymisiä ja silleen... :-D

Näin yleisesti voin kuitenkin sanoa, että itse kirjoitustilanne meni hyvin. Sain edellisenä yönä nukuttua ainakin kohtalaisesti ja muistin ottaa kaikki tarvittavat jutut henkkareita lukuunottamatta. Onneksi homma ei kaatunut siihenkään, ja ens kerralla muistan varmasti nekin! Niitä kertoja onkin sitten luvassa vielä pari. Ihana tunne on se, kun voi istua kokeeseen ja ajatella, että nyt vaan annan kaikkeni. Enää ei tarvitse päntätä, stressata tai treenata. Suoritus purkkiin ja se on siinä.

asukuva
ootd
  Bershka takki
Vila neulemekko
Spirit Store laukku
Blanco kengät

Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentit

Lähetä kommentti