20.1.2017

4-VUOTIAS BLOGI

Heippa muruset! ♥♥ Siitä on nyt tasan neljä vuotta kun ekan kerran kirjottelin teille tänne blogiin - hetken mielijohteesta - ja tälle tielle jäin. Vuosien varrella blogi on kasvanut ja kehittynyt kuten minäkin, eikä ihme sillä onhan tässä aikana tapahtunut kaikenlaista. Välillä blogi on ollut enemmän esillä elämässäni ja toisinaan se on jäänyt taka-alalle muiden sillä hetkellä tärkeämpien juttujen tieltä. Silti blogi on pysynyt vuodesta 2013 jollakin tavalla elämässäni - minun näköisenäni paikkana, jonne voin jakaa just niitä juttuja, jotka sillä hetkellä mietityttävät eniten tai sitten vain jotakin kevyttä hömppää.

Tulevana vuotena aion pitää blogin samantyylisenä kuin tähänkin asti - rentona paikkana jonne kirjoitan fiiliksen mukaan ja täydellä sydämellä. Isoimpana uudistuksena mun olisi tarkoituksena kuvailla teille huomattavasti enemmän videoita kuin tähän asti kunhan saan vain sopivaa kalustoa hommattua. Muuten jutut tulevat pyörimään tuttuun tapaan ainakin hyvinvoinnin, kauneuden, muodin, ihmissuhteiden ja tanssin ympärillä. Mitä muuta on luvassa, se on suuri yllätys jopa itsellenikin. :D

Synttäreiden kunniaksi päätin väsätä teille vähän laajemman postauksen, jossa on pikku faktoja minusta laidasta laitaan. Multa toivottiin postauksen yhteyteen kuvaa itsestäni nelivuotiaana ja sen löydätte ihan heti tosta alapuolelta. :')

Vielä suuri kiitos siitä, että olette siellä! ♥

4vuotias

4 ASIAA, JOTKA

...äitini on opettanut minulle meikkaamisesta? Tämä on paha, koska oma äitini ei arkena juurikaan meikkaa ja vinkkien jakaminen menee ennemminkin toiseen suuntaan. Ehkä kuitenkin nämä 1) iho pysyy parempana kun ei turhaan meikkaa 2) kotimaista sen olla pitää 3) kulmien nyppiminen on parempi jättää ammattilaisille ja 4) siinä vaiheessa kun ei ehdi syödä aamupalaa meikkaamisen takia on aika pistää asiat tärkeysjärjestykseen.

...haluaisin kokea vuonna 2017? Haluaisin matkustaa jonnekkin, missä en ole koskaan aikaisemmin käynyt. Haluan myös nähdä kaverieni valmistuvan ja käydä juhlimassa heidän isoa päiväänsä. Haluaisin kokea sellaisia asioita, joita en ole aikaisemmin kokenut ja kasvaa ihmisenä. Olisi myös siistiä juosta yhteen menoon yli 30 kilometriä.

...hävettävät minua yhä? Eräs uusivuosi vuosien takaa, peruskouluaikaiset riidat milloin kenenkin luokkakaverin kanssa, 7-luokan meikki- ja hiustyylini sekä valehteleminen.

...saavat minut ärsyyntymään? Hävettää myöntää, mutta nälkä tekee minut erittäin kiukkuiseksi. Toinen iso juttu on aamut sillä oon nykyään todella huono heräämään ja tarvitsen jopa pari tuntia siihen että olen valmis kuulemaan kritiikkiä yhtään mistään. Kolmantena juttuna voisin sanoa väärin perustein annetut arvosanat ja epäreilu arvostelu, ja viimeisenä voisin mainita vaikkapa turhanpäiväisen valittamisen ilman todellista syytä ihan pelkästä marisemisen ilosta.

UAE

4 TAPAA, JOISTA

...minun tulisi ehdottomasti luopua? Torkuttaminen (tää on ylivoimaisesti pahin, siihen saattaa mennä helposti 45 minuuttia per aamu ja olen meinannut myöhästyä tämän takia koulusta ihan liian monta kertaa), uusien kosmetiikkatuotteiden/kynien/ym avaaminen ennen kuin vanhat on käytetty loppuun, liika herkkujen syöminen ja turhista pikkuasioista stressaaminen.

...läheiseni suivaantuvat yhä uudelleen ja uudelleen? Aterimien kirskuttaminen astioita vasten, asioiden merkkaamatta jättäminen yhteiseen kalenteriin, peiton varastaminen yön aikana ja ylipirteys.

...saan olla ylpeä? Säännöllinen lenkkeily, semiahkera kotiläksyjen tekeminen, sanomalehtien lukeminen ja taito organisoida asioita järjestykseen.

pavlova

4 SARJAA, JOTKA

...haluaisin katsoa seuraavaksi? Gilmore girls, How I met your mother, The Carrie Diaries ja The O.C.

...ovat minulla yhä kesken? Orange is the new Black, Pretty little liars, The good wife (taitaa muuten jäädä kesken, jotenkin liian hidastempoinen mulle...) ja vanha kunnon Frendit.

...ovat kotimaisia suosikkejani? Kumman kaa, Klikkaa mua, Salatut elämät ja heitetään tähän loppuun nyt sitten vaikka Syke, josta olen nähnyt tosin vain pari jaksoa, mutta jonka haluaisin ehdottomasti katsoa kokonaisuudessaan!

feresi, kansantanssi, tanhu

4 ELOKUVAA, JOTKA

...saavat minut aina itkemään? Titanic, Twilightin viimeinen osa, viimeinen Harry Potter ja Hachiko (+ylipäätään kaikki leffat, joissa jollekin koiralle sattuu jotakin).

...ovat minulta edelleen näkemättä? Kaikki Star Warsit, Tuntematon sotilas (monesti on pätkiä tullut katottua, mutta ikinä en ole katsonut yhdeltä istumalta alusta loppuun!), Tuulenviemää ja Frozen. En tiedä pitäiskö hävetä, mutta ainakin on jotakin tavoitteita tulevaisuuden varalle jos ei muuta. :D

...jotka voisin katsoa yhä uudestaan ja uudestaan? Sex and the City, Taru Sormusten herrasta, The Pirates of the Caribbeanit ja Grease.

roberts coffee, kahvi

4 ÄLYNVÄLÄYSTÄ, JOTKA

...olen oppinut isovanhemmiltani? 1) Jos ahdistaa, lähde ulos lenkille. Se auttaa. 2) Ekaksi suolaista, sitten vähän makeaa ja sitten on hyvä. 3) Kermaa ja voita sen olla pitää (mieluiten molempia) 4) Kaikkea kohtuudella.

...hoksasin ala-asteen aikana? 1) Se syötävä juttu on broileri eikä boileri. 2) Nuoret miehet lähtevätkin palvelemaan isänmaata inttiin - ei suinkaan inssiin. 3) Koulumatkan voi kävellä vartissa tai kolmessa tunnissa - it's up to you. 4) Tennarit on sittenkin ihan ok.

...ovat tehneet elämästäni paljon helpompaa?
Tanhuaminen on loppujen lopuksi aika cool harrastus, siinä Cheekin biisissä lauletaan "rotat ei pysty trollaamaan" eikä suinkaan "rokaten pystyt rollaamaan", mun hiukset on ihan ookoot vaikka niitä ei värjäsikään joka kuukausi ja kaikkien ei tarvitse olla aamuihmisiä - useimmat hommat voi tehdä ihan hyvin mihin vuorokauden aikaan tahansa.

siru i, dreams of paradise

Tähän loppuun haluan vielä kiittää kaikkia teitä ihania lukijoita isosti siitä, että olette pysyneet mun matkassa mukana! Ootte ihan huippujengiä ja ilman teitä tää blogin kirjoittaminen vois olla aika yksinäistä puuhaa. 

Iso sydän

Kommentit

Lähetä kommentti