22.11.2016

REISSUN PARHAAT

...Kun koitettiin ottaa sellaista perus 'bloggaaja valkoisissa lakanoissa pelkkä jättipaita päällä kahvikuppi kädessä' -kuvaa ja varmaan neljäkymmentä minuuttia siihen meni eikä siltikään onnistunut.

...Kun soittajamme ihmetteli miksi hotellihuoneen valot välähtävät aina vain kerran mutta eivät toimi sen pidempään (se korttihan siis jätetään siihen koloon...) ja hän oli hengaillut ilmeisesti pidempäänkin siellä pimeässä.

...Kun safarille mennessämme oletettiin näkevämme jotakin eläimiä mutta kyseessä olikin ennemminkin piknik aavikolla ja pikku dyynirallit siihen päälle.

tucca

...Kun meidän käskettiin tuoda mukana 30 pussia ruissipsejä ja lopulta niitä jäi niin paljon yli että saatiin syödä niitä vielä lähtöpäivänä lentokentälläkin ja tuoda paluupostissa Suomeen.

...Kun päätettiin antaa ihon levätä aamupäivä ja luotettiin aurinkolasien voimaan - ja eiköhän juuri sinä päivänä meitä seurannut kuvaustiimi.

...Kun syötiin aamupalalla ananasta. Sekä lounaalla ja päivälliselläkin.

ferre

...Kun vikan päivänä Rikun housut ratkesivat haaroista kesken keikan.

...Kun meiltä kysyttiin, eikö Suomessa puhutakaan englantia. Niin ja jotkut luulivat meidän laulaneen venäjäksi.

...Kun otettiin selfieitä meidän pikkufanien kanssa ja saatiin ihan oikeasti esimakua siitä, millaista vois olla elämä ihan oikeana julkkiksena. :D

mä

...Kun lateksituppii lauloi tuutulaulua ja soitti kitaraa snäpissä ennen nukkumaanmenoa.

...Kun meillä oli niin leveät sängyt että niissä tuli yksinäistä ja kömmittiin keskellä yötä kaverin viekkuun nukkumaan.

...Kun nimitettiin meidän opas/manageri/bodyguard yksimielisesti Kotkaksi.

2 kommenttia: