21.10.2016

LOMAILUA


Syksy tuntuu menevän joka vuosi ihan yhtä huikean nopeasti ja en voinut välttyä pyörittelemästä päätä huomatessani tänään, että tässähän ollaan jo lähestymässä kovaa vauhtia marraskuuta. Vastahan koulut alkoivat ja tein jatkosopparin jatkaakseni kesäduuneja vielä vähän koulun ohella. Koska tahti on ollut elokuusta asti kova, syysloman koittaessa päätin nollata niin hyvin kuin vain annettujen mahdollisuuksien puitteissa voisin. "Lomaan" sisältyy neljä työvuoroa ja parit täyspitkät treenipäivät, joten päätin että niinä muutamina vapaapäivinä jotka minulla on, en tekisi koulujuttuja enkä mitään muutakaan velvollisuuksia. Varattiinkin hyvän ystävän kanssa risteilyt Tallinnaan ja vietettiin mukava päivä vähän erilaisissa maisemissa ja kyllä siinä saatiin aika hyvin rahaakin palamaan.

Toinen tämän viikon projekti on kirpparipöytä, joka varattiin parin kaverin kanssa kimpassa ja joka on vielä ensi viikon maanantaihin asti löydettävissä Hyvinkään Tingi&Tongi -kirpparilta! Jos siellä ruudun takana on paikallisia tyyppejä, kannattaa siis ehdottomasti käydä tsekkaamassa pöydän 127 tarjonta! Siellä on paljon edullista tavaraa ja vaatteiden hinnat on sitä euron luokkaa, sillä tarkoituksena on raivata itse kunkin vaatekaappia ja saada mahdollisimman paljon tavaraa liikkeelle. Oma tyyli on vuosien varrella muuttunut niin paljon, että olikin jo korkea aika käydä rankemmalla kädellä vaatevarastoja läpi. :) Tosin olen ottanut jo tämän vuoden alkupuolella sen käytännön, että ostaessani jotakin uutta luovun samalla aina jostakin vanhasta. Näin ollen ei tule osteltua enää turhia vaatteita eikä vaatevarasto karkaa ihan käsistä.

Näistä jutuista kuitenkin lisää juttuja myöhemmin. Nyt meitsi pistää hihat heilumaan ja siistii huoneensa että ehtii vielä laittautumaan kunnolla ennen illan duunivuoroa. Nyt on hyvä fiilis.

Kommentit

Lähetä kommentti