18.9.2016

Töitä, lukemista, pizzaa ja viiniä

carrie
Taas on yksi viikko taputeltu ja paljon kaikkea tuli tehtyä, mutta siltikin have-to-do -listalta jäi monen monta juttua ruksimatta. Noh, ainakaan ei tule ensi viikolla(kaan) tekemisen pula! Tällä viikolla pistin niin sanotusti hihat heilumaan. Uusin parit rästiin jääneet sanakokeet, kävin lopultakin kirjastossa ja tein kemian tehtäviä parissa päivässä varmaan yhtä paljon kuin koko kurssin aikana yhteensä. Kävin kahvittelemassa ja vaihtamassa ystävän kanssa kuulumisia koulupäivän päätteeksi, ja vietettiin pikkulauantaita kotitekoisen pizzan ja viinin äärellä. Saatettiin myös jatkaa iltaa Amarilloon, ja jälleen kerran tuli ennätyksiä rikottua, sillä ikinä aiemmin en ole lähtenyt sieltä ennen pilkkua pois! :D Lähdettiin tosiaan hyvissä ajoin kahden maissa kotiin nukkumaan ja keräämään voimia tulevaan koulupäivään...

Perjantaina hurvittelut jatkuivat tyttöporukalla. Aluksi pidettiin parin tunnin asukuvasessiot ystäväni Idan kanssa (saatiin huippukivaa matskua aikaiseksi, en malta odottaa että saan loputkin kuvat muokatuksi!), jonka jälkeen jatkettiin iltaa Alkon ja pizzerian kautta meille. Pelattiin korttia ja startattiin syksyn Vain elämää -kausi kunnon kisakatsomo-meiningeillä. Ilta jatkui vähän totuttua hienompaan paikkaan ja siellä me neidit istuskeltiin sivistyneesti puhumassa politiikasta yhdessä muiden keski-ikäisten kanssa. Luvattiin tulla ehdottomasti uudestaan sitten kuin jollakin meistä on joko ensimmäinen ryppy tai lapsi. Jännityksellä odotan, kumpi tapahtuu ensiksi. ;)

Viikonloppu kului töissä ja nyt koitan parsia elämäni kasaan ennen tulevan viikon koitoksia. Kaikenlaista tehtävää ois luvassa, joten pidetään peukkuja, että tämän viikon huvitelluilla kerätty energia riittäisi ainakin ensiviikonloppuun asti. Nyt perinteiset sunnuntai-illan puuhat kehiin, eli siis kynsien lakkailua, huoneen siistimistä, läksyjä, kasvo- ja hiusnaamiota sekä hyvää musiikkia.

details
hymy
ida
korkkarit
moro
asu
siruinkinen
H&M takki (lainattu)
Urban Classics paita
Gina Tricot farkut
Spirit Store korkokengät
Second hand laukku

Tsemppiä kaikille abeille kirjoituksiin! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti