28.9.2016

KESKIVIIKON KUULUMISET

asu1
asu2
asu3
asu4
asu9
asu5
asu6
asu8
asu10
Carlo Sacchi nahkatakki
Doctor Denim farkut

Heips! Hiukan on pöhnäinen olo kaiken tämän lukemisen jälkeen, mutta onneksi huomenna viedään tältä erää viimeistä koetta ja sitten ois hetki aikaa huilata. Sanotaanko vaikka näin, että viimeaikoina energiatasot ovat olleet aika vähissä ja olen joutunut suuntaamaan ison osan huomiostani ihan vain siihen, että pää pysyy kasassa. Onneksi tähän hommaan on tulossa kohta muutos!

Käytiin eilen extempore leffassa ystäväni kanssa kattomassa Teit meistä kauniin. Oli jotenkin pitkästä aikaa erilainen ja virkistävä suomalainen leffa. Yleensä kotimaiset tuntuu olevan pitkälti Hirviniemen perseilyä ja ylipäätään sellaista pieruläppää (missä ei sinänsä ole mitään vikaa:D), ja niihin tottuneena tämä teki freesin poikkeuksen. Leffa meni heti kategoriaan inspiroivat tarinat, ja pakko myöntää että Apulantaa ja leffa soundtrackeja on molempia kuunneltu ahkerasti sen jälkeen. Jos et ole vielä käynyt kattomassa, niin lämmin suositus. :-)

Nyt meitsi pistää koneen latautumaan huomista koetta varten, tekee vähän iltapalaa ja tankkaa sitten vielä viimeiset sivut lakitiedon käsitteitä ennen nukkumaanmenoa. Toivottavasti palaillaan ensi kerralla vähän jännempien juttujen merkeissä! ;)

Kommentit

Lähetä kommentti