23.9.2016

HYVÄÄ OLOA, KIITOS!

välipala2

Alkusyksy on vienyt minusta mehut aika lahjakkaasti. Kesän menojen jälkeen on ollut vaikeuksia asettua arjen rutiineihin ja kyllä se reilussa kuukaudessa onkin alkanut näkyä ja kunnolla. Koulu ja työt vaativat veronsa ja siihen päälle kun lisää epäsäännöllisiä ruokailuja, valvottuja öitä, minimaalisesti liikuntaa ja perus stressiä... Ei ihme että kroppa pisti vastaan. Olo oli vetämätön, mielialat vaihtelivat tavallista enemmän ja lopulta sairastuin.

Nyt olen pistänyt elämäntavat kunnolla remonttiin. Keho todellakin huutaa lepoa ja sitä olen sille antanut. Olen jopa viettänyt yhden kokonaisen päivän kotona ekan kerran sitten heinäkuun. Olen käynyt lenkillä, syönyt paremmin ja nukkunut hyvin. Unirytmin kanssa tosin on tekemistä vielä pidemmäksi aikaa, sillä iltavuorot ja aikaiset kouluaamut onnistuvat sekoittamaan soppaa kerta toisensa jälkeen.

Siinä missä herkutteluun ja huvitelluun on helppo jäädä koukkuun, on pakko kyllä sanoa, että myös hyvään oloon voi koukuttua. On ihanaa kun kroppa tuntuu energisemmältä, opiskelu sujuu helpommin, yleinen olotila on ihanan rauhallinen ja finnitkin katoavat pikkuhiljaa. Kun hyvinvoinnista tekee tavan, huomaa että siihen voisi vaikka tottua.

välipala
snack

Tänä viikonloppuna aion syödä kevyesti, juoda reilusti vettä ja töiden ulkopuolisena aikana levätä kunnolla. Muistakaa pitää huolta itsestänne!

Kommentit

Lähetä kommentti