16.8.2016

RANDOM FACTS ABOUT ME

Olen koukussa kahviin. Joka päivä on pakko saada se yksi aamukahvi, mutta sitten iltapäivisin kuppeja saattaa mennä ihan tolkuton määrä tosta noin vaan huomaamatta. Juon kahvin rasvattoman maidon kera niin että väri juuri ja juuri muuttuu, tosin tarpeen vaatiessa mustanakin menee.

Virnuilen aina ohikulkiessani valvontakameroille.

En ole niin järjestelmällinen ja pikkutarkka kuin saattaisi luulla. Oikeastaan koko elämäni on yksi iso (luova) kaaos, jossa muutamat jutut pysyvät hyvin hanskassa, kun taas toiset jäävät ihan viime tipalle. Vaatetuolini on aina sekaisin (vaikka siivoan sitä monta kertaa viikossa, käsittämätöntä!) ja olen tavattoman huono vastaamaan sähköposteihin ajoissa (yritän parantaa tapani...)

Syön herkkuja monta kertaa viikossa. Paljon. Monesti kunnes maha tulee kipeäksi.

Olen koukussa suomalaisiin draamasarjoihin. Varsinkin Klikkaa mua oli ihan huippu. Niin perustylsää arkea, että sitä katsoessa omakin elämä alkaa tuntua mielenkiintoiselta. :-D Kumman kaa on myös loistava aivojen nollaukseen. Ja Salkkareita tuskin tarvitsee edes mainita erikseen!

cake

Autoa ajaessani kuuntelen aina iskelmää. Iankaikkisesti. Se on ihanan rauhoittavaa.

Olen huono uimaan. Olen käynyt kyllä uimakouluni niin että pysyn kyllä pinnalla ja osaan jopa räpiköidä hiukan eteenpäin, mutta yleensä minun rantareissuni uimiset jäävät siihen pikku kastautumiseen. Panostan mieluummin rannalla makoiluun ja eväisiin.

Minulla ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä ja tekoripsiä olen kokeillut yhden ainoan kerran. Ei ollut ihan mun juttu.

Inhoan keitettyjä kananmunia. Syön mielelläni munakasta ja kananmunaa oikeastaan kaikessa muussa mahdollisessa muodossa, mutta keitetyt munat... En oikeastaan tiedä mikä niissä on vikana, mutta ei vaan nappaa. Muuten olen oikeastaan pitkälti kaikkiruokainen.

En ole värjännyt hiuksiani lähes kahteen vuoteen.

Kommentit

Lähetä kommentti