13.6.2016

KIRPPARILÖYTÖJÄ

Heippa ihanat! Meitsin ensimmäinen kesälomaviikko kului yhdessä hujauksessa uusiin työkuvioihin totutellessa, kavereita treffaillessa ja eilen vietin vapaapäivää Helsingissä muun muassa shoppailun, ruoan ja leffan merkeissä - unohtamatta Juha Tapiota. Viime aikoina on tullut pariinkin otteeseen pyörähdettyä kirppareilla ja olen löytänyt vaikka mitä kivaa uudenveroista tavaraa. Itse asiassa tajusin jälkeen päin, että tästäkin setistä puuttuu Marimekon kauluspaita ja Lindexin puuvillamekko jotka löysin pari viikkoa takaperin, mutta eivätköhän nekin tule teille esiteltyä vaikkapa sitten asukuvien muodossa.

kirppari

Helsingin reissu osui siinä mielessä sopivalle päivälle, että Etelärannassa järjestettiin bloggarikirppis, jossa minun piti tietysti käydä pyörähtämässä. Reissu olikin antoisa, sillä pöydät notkuivat vaikka mitä hienoa tavaraa ja ryysiksestä huolimatta onnistuin löytämään itselleni Seppälän kevyen takin sekä parit Adidaksen urheilurintsikat ja legginssit. Koko setillä oli yhteensä hintaa pari kymppiä, joten ei paha ollenkaan varsinkin kun treenikamat ovat täysin käyttämättömiä.

laukku

Pyörähdettiin lauantai-aamuna Riihimäen lasimessuilla äidin kanssa ja samalla koluttiin parit kirppikset läpi. Reissulta tarttui mukaan kaikenlaista, mutta parhain löytö on ehdottomasti tämä valkoinen nahkalaukku, joka on todella siistissä kunnossa ja hintaakin löytyi se viitisen euroa. Olen haaveillut hiljaisesti jo pidempään toisesta siististä pikku olkalaukusta vanhan mustan kaveriksi ja tämä laukku on suora vastaus toiveisiini.

Täytyy vielä sanoa, että kirppareilla käynti oli varsin mukavaa pitemmän tauon jälkeen. Loistavaa ajanvietettä vaikkapa vähän viileämpiin kesäiltapäiviin, kun ulkoilma ei erityisemmin houkuttele... Nyt sää näyttäisi olevan kuitenkin varsin mainio ja vaikkapa sitten sen kunniaksi aionkin suunnata nyt rennolle lenkille ja pistää napit korville. Jos sitä vaikka sitten olisi pirteämpi illan duuneissa.

Ihanaa alkaa viikkoa sinulle! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti