1.5.2016

HYVÄÄ VAPPUA!!!

vappu
kamukuva
fresita
tallinna

Heippa ja aivan ihanaa vappua teille kaikille vielä minunkin puolestani! ♥ Toivottavasti teillä on ollut hauska viikonloppu, itse olen ainakin saanut täydellisen irtioton koulusta ja arkihuolista, joten eiköhän huomenna löydy jo ihan uutta puhtia käydä töiden kimppuun!

Kuten aiemmin mainitsinkin, käytiin lauantaina äidin kanssa kylpylässä ja ravintolassa syömässä. Aamupäivä oli aivan ihana ja täydellinen rentoutus - sen jälkeen oli kroppa kyllä niin löysänä ja rentona, ettei vastaavaa oltu aikoihin nähty. Illalla tarkoitukseni oli suunnata kaveriporukalla tansseihin, mutta lopulta parin mutkan kauttan päädyinkin lähtemään reissuun yksin. Jännitti lähteä yksin ajelemaan tuntemattomaan paikkaan keskellä yötä, mutta lopulta ilta osoittautuikin tosi mukavaksi ja sain taas yhden turhan pelon voitettua.

Tänään lähdettiin aamusta kohti Helsinkiä ja Tallinnaa, sillä oltiin varattu Saaran kanssa meille risteilyt pari viikkoa takaperin. Vajaan kolmen tunnin yöunien jälkeen voitte kuvitella meidän vitsiemme laadun heti aamusta lähtien, eikä se ainakaan päivän mittaan kohentunut. :-D Istuskeltiin laivassa, höpöteltiin niitä näitä, syötiin eväitä, juotiin yhdet kuoharit juhlapäivän kunniaksi ja käytiin sataman läheisessä kauppakeskuksessa. Ei mitään sen kummempia, mutta siitä huolimatta varsin kiva minireissu!

Ja hei muuten, ihanaa toukokuuta sinulle!! ♥

satama
H&M takki
BikBok neule
Mango farkut
Nike lenkkarit

Kommentit

Lähetä kommentti