4.1.2016

LavatanssivuosiOlen kirjoittanut itselleni ylös muutamia tavoitteita vuodelle 2016 ja yksi niistä on tansseissa käyminen. Lavatansseissa olen käynyt aiemmin joitakin kertoja ja aina on jäänyt sellainen fiilis, että voi vitsit kun pitäisi käydä useammin. Nyt se on sitten päätetty: vuodesta 2016 tulee lavatanssivuosi ja tavoitteeni onkin käydä lavalla mahdollisimman usein (vähimmäismääräksi asetin kerran kuussa). Kahtena edellisenä lauantaina olen käynyt tansseissa ja tänä perjantaina suuntaan Folklandialle, joten alku on vahva. Tanssia (vähintään) kolmena viikonloppuna putkeen, love it!!

Mikä sitten niissä lavatansseissa viehättää? Rakastan tanssimista ja se on paras liikuntamuoto, jonka tiedän. Jumppaa keholle ja mielelle yhtälailla ja sosiaalisuus on myös tärkeä osa tanssimista. On hauskaa, ehkä vähän jännittävääkin seistä naisten rivissä ja odottaa, että joku tulisi hakemaan. Vaikka välillä jää ilman paria, minusta on myös mukava katsella muiden tanssimista ja toivoa, että vielä joku päivä minä voisin sädehtiä samalla lailla lavalla, kuin taitavammat konkarit. Ja sitten joskus, kun joku oikein hyvä viejä tulee hakemaan ja olo on tanssiessa kuin prinsessalla, se tunne jää niin vahvasti päälle, että yksikin tanssi voi tehdä koko illasta suurenmoisen.

Muita tavoitteitani tälle vuodelle ovat muun muassa säännöllinen meditointi, puolimaraton ja aamutorkuttamisen lopettaminen. Ei mitään järin isoa tai mullistavaa, mutta esimerkiksi ruokavalioni ja liikuntatottumukseni ovat tällä hetkellä minulle sopivilla linjoilla, joten isoille muutoksille en näe tarvetta. :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi sulla kaikinpuolin! Harrastan itekkin tanssi, tosin vähän erilaista, ja oli kiva lukee sun tavotteista tanssin saralla, jään seurailemaan :-)
  http://longwayhomeronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla että pidät! ♥ Tanssi on kyllä hieno harrastus ja siitä on moneksi. :-)

   Poista