13.12.2015

Viimeisiä viedään

Tänään vietettiin jälleen kerran Hyvinkään kansantanssijoiden perinteistä Kuusijuhlaa. Tämä juhla poikkesi aiemmista siten, että itse en ollut lavalla kertaakaan - niin outoa!! Tällä kertaa oma juhlani kului laulaessa, esityksiä katsoessa, mankan nappia painaessa ja yhteistanssin ohjaamisessa. Ei lainkaan esityksestä toiseen juoksemista tai vaatteiden vaihtamista. Vaikka olisi tehnyt itsekin mieli tanssia, oli aivan ihanaa katsoa jälleen kerran omaa ryhmääni esiintymässä, tähän päivään tiivistyi kuluneen syksyn duunit ja seuraavaksi näemmekin vasta kevään puolella. Silloin onkin luvassa vaikka mitä kivaa, mutta sitä ennen hiukan lomailua välissä.

Tällä hetkellä olo on väsynyt, mutta tyyni. Sain viikonlopun aikana ison kasan lahjoja paketoitua ja enää puuttuu vain pinon päällimmäiset. Ensi viikko on aika rauhallinen ilman sen kummempia vouhotuksia, mikä on hyvä. Pari soittoesitystä ekstraa tavalliseen verrattuna ja siinä kaikki. Vaikka kouluun pitäisi jaksaa keskittyä vielä hetkisen, ovat ajatukseni jo täysin tulevassa joululomassa. Tänä syksynä olen tehnyt hirveästi töitä, enkä malta odottaa suunnittelemattomia päiviä, leffojen tuijottamista, läheisten treffaamista ja ylipäätään sitä, ettei tarvitse aamulla ensimmäisenä miettiä kouluun lähtöä ja illalla viimeisenä stressata tulevista sanakokeista. Onneksi joulu on jo aivan nurkan takana, hetki vielä!

tytöt
mä

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! ♥

2 kommenttia:

 1. Mun mielestä tanhupuvut ovat todella kauniita! Omalla paikkakunnalla ei ollut mahdollisuutta tanhuta mutta sen sijaan hyppäsin nykytanssin maailmaan. Tanhuamista ois kiva kokeilla :)

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat omasta mielestänikin, niitä löytyy moneen lähtöön ja varmasti jokaisen lemppariväreissä. :-) Kannattaa lähteä kokeilemaan, jos mahdollisuus jossakin vaiheessa heltiää, se on kivaa!

   Poista