1.11.2015

Lokakuun kohokohdat

Tänään on ollut aika kääntää taas kalenterista uusi lehti, mutta ennen kuin mennään täysillä kohti marraskuun haasteita, on vielä aika kurkata edellisen kuukauden kohokohtia! Monesti sitä eletään pitkälti tulevaisuudessa uusista jutuista haaveillen, vaikka vasta hetki sitten on tapahtunut vaikka mitä hienoja juttuja, joita voisi ihan hyvin fiilistellä vielä jälkikäteen! Tavoitteeni onkin elää mahdollisimman paljon hetkessä, mutta silti jo saavutetuista ja tulevista tavoitteista nauttien. Tässä koottuna viimekuun parhaita hetkiä instagram-kuvien muodossa:

kollaasi

Poikaystävällä oli synttärit kuunvaihteessa ja yllätin hänet perinteisemmän synttärilahjan lisäksi lintsireissulla! Oli tosi mukava päivä ja ihana viettää parisuhdeaikaa ihan vain kahdestaan. :-)

 Koko lokakuussa oli ehkä vain muutamia sadepäiviä ja ihana auringonpaiste sai mut fiilistelemään syyspukeutumista, josta olenkin paasannut täällä bloginkin puolella varmasti kylliksi. ;)

Ostin elämäni ensimmäisen nahkatakin, joka onkin ollut alusta asti kovassa käytössä!

Fiilistelin lettikampauksia & kokeilin vaikka mitä uusia hiusjuttuja. Haaveilin myös tulevasta vanhojentanssikampauksesta.

Lähdettiin minilomalle Tallinnaan. Ruokaa, eläimiä, hiukan shoppailua ja hyvää seuraa - siitä oli meidän päivä tehty.

Muistelin hiukan kesääkin...

...ja nautin syksystä täysillä! Harmi vain että pikkuhiljaa viimeisetkin lehdet alkavat olla tippuneet ja kohta on aika siirtyä harmauteen.

Sain pienen matkakuumeen ja tsekkailin vuoden takaisia Kreetan lomakuvia. Jos joku sanoisi, että nyt lähdetään, ei menisi montaakaan hetkeä siihen että saisin laukut pakattua.

Fiilistelin myös uutta pinkkiä läppäriäni, voiko olla mitään coolimpaa?

Näillä fiiliksillä on hyvä aloittaa uusi kuu ja uudet haasteet! Muistakaahan nauttia myös jo saavutetuista asioista pelkän tulevaisuuden pohtimisen sijaan ;) Touhujani voit seurailla reaaliajassa Instagramista:

Instagram:
@siruinkinen


Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Kommentit

Lähetä kommentti