29.11.2015

December bucket list

Joulukuussa aion

rauhoittua ja pitää ainakin pari päivää kokonaan ilman mitään suunnitelmia - tulee todella tarpeeseen kaikkien marraskuun kiireiden jälkeen
paketoida monta pehmeää pakettia!
 leipoa pipareita joululauluja kuunnellen
siivota huoneeni perinpohjaisesti kaappien sisältöjä ja pienimpiä nurkkia myöten
ommella huoneeseeni uudet verhot siitä kankaasta, joka on venannut vaatekaapissa puolisen vuotta sopivaa aikaa - nyt vihdoin!
 siinä samalla ajattelin surauttaa itselleni uuden yöpaidan, sellaisen ihanan lämpöisen, pitkän ja pehmeän
hinkata viimeisetkin tennarit putipuhtaaksi ja pakata ne talvisäilöön
 treffata sukulaisia ja vaihtaa heidän kanssaan kuulumisia ihan ajan kanssa
viettää kansantanssijoiden perinteistä Kuusijuhlaa, joka on tänä vuonna mun päävastuuna - hiukan jännää mutta hauskaa delegoida hommia eteenpäin ;)
lahjoittaa käyttämättömänä lojuneita vaatteita hyväntekeväisyyteen
metsästää vanhojentansseihin nättejä, matalakorkoisia kenkiä, jotka ovat äärimmäisen hyvät jalassa - jos sellaisia ei löydy, menen harkkatossuissa
 juosta 15 kilometriä
käpertyä paksuihin villapaitoihin ja kuluttaa villasukat puhki!
käydä Tapaninpäivätansseissa
olla kuluttamatta rahaa joululahjoihin - sen sijaan olen tehnyt paljon itse ja kartuttanut varastoja vuoden varrella
kokeilla uusia smoothiecake -reseptejä!
käpertyä murun kainaloon katsomaan joululeffoja
käydä isovanhemmilla avustamassa joulusiivouksessa

joulu

Huh tulipas pitkä lista vaikka piti kirjoittaa vain päällimmäisenä mielessä olevat jutut. Ehkä tämä on tätä kokeisiin lukemisen pakoilua. ;) Olisi kiva kuulla myös teidän suunnitelmia joulukuulle! Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa sinulle ja tietty huomista marraskuun viimeistä päivää - muista nauttia arjen pienistä onnenhetkistä! :-)

2 kommenttia:

 1. Aiotko juosta 15km kuntosalin matolla vai luonnossa? Miten aiot juosta luonnossa, eli onko sulla jotku lenkkarot joilla ei liukastelisi niin paljoa?

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ulkosalla juoksen, minulla on useammat eri lenkkarit joista valitsen ne, joiden pohjassa on eniten uurteita = pitävät parhaiten. Tosin niilläkin liukastumisten vaara on, pitää vaan tarkkailla maastoa lenkkeillessä. Pururadat eivät ole niin liukkaita kuin asfaltti, joten koitan juosta lenkeistä suurimman osan siellä. Ja yleensä jos polut ovat jäässä, pientareella siinä vieressä on useasti pieni lumikerros joka pitää paremmin. :) Tosin tällä hetkellä täällä Hyvinkäällä on ainakin sadekeli, eli liukastumisista ei nyt just ole pelkoa. :-)

   Poista