8.10.2015

Täydelliset vanhojentanssikampaukset

täykkärit

Havahduin tänään siihen, että vanhojentansseihin on enää nelisen kuukautta aikaa! Koska minulla on ollut mekko valmiina jo puoli vuotta sitten, en ole osallistunut tanssien miettimiseen samalla tavalla kuin ystäväni, jotka ovat vuorotellen käyneet pukuliikkeitä läpi etsiessään sitä täydellistä yksilöä. Pelkkä mekko ei kuitenkaan riitä, vaan paljon muitakin asioita on mietittävänä. Tarvitsen kauniit kengät, jotka jalassa on hyvä tanssia, kaunis meikki ei onnistu ilman harjoittelua ja kampausaikakin pitäisi varata. Ja sitten vielä päättää, millaisen kampauksen haluaisin.

Mekkoni on rönsyilevää kangasta, johon sileä nuttura tuskin sopisi. En myöskään halua pitää hiuksiani auki, joten vaihtoehdoksi jää rönsyilevät nutturat ihanine letteineen ja hiuskoristeineen! Ajattelin, että Pinterestin selaaminen selkeyttäisi ajatuksiani, mutta päinvastoin löysin niin paljon upeita kampauksia, että valinnasta tulee entistä hankalampaa. :D Onneksi vanhoihin on kuitenkin vielä sen verran aikaa, että ehdin pohtia kampausta vielä useaan otteeseen. :)

Jos teillä on jotakin ajatuksia vanhoihin liittyen? Tää pohdiskelu on ihanaa, mutta toisaalta niin hankalaa, että olisi kiva kuulla vähän muidenkin mielipiteitä ;)

Kuvat: Pinterest (hairstyles, wedding)

Kommentit

Lähetä kommentti