16.10.2015

Pientä blogiremppaa

läppäri

Heippa murut! ♥ Tarkkaavaisimmat teistä ovat varmaankin jo huomanneet, että viime aikoina blogin ulkoasussa on tapahtunut pieniä muutoksia siellä sun täällä. Sivupalkkiin ilmestyneet some-iconit, bannerin alapuolella olevat sivut ja kategorioiden läpikäyminen ja uudistaminen ovat vain esimakua siitä, mitä kaikkea tulen vielä ulkoasun kanssa säätämään. Jos siis lähiaikoina blogissani vieraillessa kohtaat jotakin hämmentäviä seikkoja ulkoasussa, saattaa olla, että olen juuri samalla hetkellä kokeilemassa jotakin uutta html-koodia. Näiden kanssa saa nimittäin säätää useimmiten tovin jos toisenkin ennen kuin homma pelaa niin kuin pitäisi.

Mulla on ollut lähipäivinä hurja inspis tähän touhuun ja koska sairastelujeni vuoksi en ole voinut keskittyä sisällön tuottamiseen (tällä olemuksella ei pahemmin kameran takana esiinnytä) olen suunnannut inspiraation kipinän ulkoasun fiksaukseen.

Tällä hetkellä mikään asia ulkoasussa ei ole lopullista ja keskeneräistä työtä ei ole tapana arvostella. Siitä huolimatta olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä siitä, mihin suuntaan ulkoasua voisi kehittää. ;)

Kivaa perjantaita tyypit! ♥

Kommentit

Lähetä kommentti