22.10.2015

Palaveriasu

DSC09073
DSC09071
CHRISTINE COLLECTION - jakku
JAP COMPANY - paita
GLITTER - kaulakoru
MANGO - farkut
CONVERSE - tennarit

Näitä kuvia napatessa mulla oli hyvä fiilis. Olin juuri tullut koulusta, käynyt pikasuihkussa ja syönyt ruokaa ja pianotunnin alkuun oli noin kymmenen minuuttia aikaa. Kiireestä huolimatta olo oli hyvä; koulussa päivän päätteeksi oli ollut liikuntaa ja pelasimme korista. Ja tällä kertaa minäkin pelasin, sain pallon monta kertaa ja toimin joukkueen jäsenenä. Se ei ole itsestäänselvyys koululiikuntatunneilla. Mutta siitä tuli hyvä fiilis! Hiki virtasi ja oli sellainen olo, että heti kotiin tultua eri tarvitse lähteä lenkille.

Toinen fiiliksen kohottaja oli vastapalautetut kokeet, jotka menivät hyvin ja paikoitellen jopa paremmin, kuin osasin odottaa! Kyllä se ponnistelu ja työn teko palkitaan aina lopulta. Tällä hetkellä matikan numeroista muotoutuu mukava kymppirivi, vaikka kyllä sieltä alkupäästä pari ysiäkin löytyy. ;) Monet pelottelevat lukion pitkästä matematiikasta ja sen haastavuudesta, mutta turhaan. Onhan siinä tietenkin paljon opiskeltavaa, eivätkä tulokset synny itsestään, mutta jos jaksaa tehdä koko kurssin ajan kotitehtäviä ja keskittyä tunnilla, ei hyvien arvosanojen saavuttaminen ole lainkaan mahdotonta!

Nyt varmaan joku miettii, mitä tämän postauksen otsikko meinaa. Noh, tarina jatkuu niin, että pianotunnin jälkeen suuntasin pikaisen kirjastossa ja kirjakaupassa käynnin jälkeen pikku palaveriin tänä syksyllä järjestettävistä Marrastansseista. Tapahtuma on täällä Hyvinkäällä ja kaikessa hienoudessaan se tulee sisältämään tanssia kellon ympäri, kaksitoista tuntia putkeen alkaen aamulla klo 11:00 ja päättyen illalla 23:00. Tapahtuma ei ole pelkästään kansantanssia, vaan siellä on myös mm. rivitanssia, lavatansseja, seuratansseja, piirileikkejä jnejne. Siitä tulee hauskaa ja tapahtumaan voi osallistua kuka vaan! Minäkin olen tuona päivänä vetämässä kaksi puolen tunnin settiä. ;)

Ihanaa torstaita sinulle! Tästä tulee hyvä päivä ♥

Kommentit

Lähetä kommentti