18.10.2015

Blogivinkki: Stay Fresh

Ensinnäkin suurkiitos kaikille aiempaan Linkkaa blogisi! ♥ -postaukseen oman bloginsa linkittäneille! Olen käynyt blogit läpi ja kommentoinut jokaiselle jotakin, tosin kommentit jäivät aika lyhyiksi ja pintapuolisiksi, sillä teitä on niin paljon. Tulen koostamaan linkatuista blogeista useamman blogivinkki -postauksen, joista tämä on ensimmäinen! Muita postauksia odotellessa voit käydä tsekkailemassa postauksen kommenteista itseäsi inspiroivia blogeja! Ja jos et ole vielä linkannut omaa blogiasi, voit käydä tekemässä sen yhä - katson kaikki läpi. :)

Pidemmittä puheitta, aika siirtyä ensimmäisen blogivinkin pariin!

stayfresh


"Aktiivinen ja monipuolinen blogi jonka aihepiirit koostuu lähinnä lifestyleen, kauneuteen ja muotiin sekä siellä vilisee paljon raakakakkuja ja muita terveellisiä herkkuja! :) Laadukkat kuvat, oma freesi tyyli ja hyvä fiilis! 19 / JKL"

Mariannen blogissa ihastuin sen freesiin ulkoasuun, visuaalisesti kauniisiin kuviin, herkullisen näköisiin ja terveellisiin resepteihin, inspiroiviin kauneusvinkkeihin ja mimmin pettämättömään tyylitajuun. Tämä blogi todellakin jakaa inspiraatiota ja positiivisuutta! :)

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos suuresti sinulle! Ihanaa että tykkäsit! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, sulla on aivan upea blogi! ♥

      Poista