14.8.2015

Kaveri stailaa

Yhtenä elokuisena kesäaamuna laittauduimme tyttöjen kanssa minun huoneessani ja saatiin idea. Miten ulkonäköni muuttuisi, jos joku muu kerrankin meikkaisi minut, laittaisi tukan ja päättäisi vaatteet? Ystäväni Ida lähti innokkaasti touhuun mukaan ja näiden kuvien look on päästä varpaisiin neidin käsialaa. Käytetyt meikit ja vaatteet ovat omasta kaapistani, mutta yhdistely ja meikkaus jäi kokonaan Idan vastuulle. Puuha oli virkistävää ja oli hauska nähdä, miten erilaisen meikin joku toinen saa ihan samoista meikkitarvikkeista aikaiseksi. Romanttiset kiharat yhdistettynä lettikampaukseen sai kieltämättä tuntemaan olonsa kuin prinsessaksi perus lauantaina. Kivaa vaihtelua omasta mielestäni!

kesä
kesä3
kesä2
kesä4
kesä5
toppi Forever21 // kimono Primark // farkut Mango // lenkkarit Nike // kello Guess

Omaan silmääni asu näyttää aika freesiltä puhtaan valkoisen ja siistien housujen ansiosta. Ida olisi yhdistänyt asuun kultaiset (vai oliko se sittenkin hopeat?:D) ballerinat, joita ei kuitenkaan valitettavasti minun kenkäkokoelmistani löytynyt. Näin ollen asuun valikoituikin uudet Niket, jotka pääsivät tässä kokonaisuudessa ensikertaa käyttöön. Ehkä juuri lenkkarit saivat minut tuntemaan oloni tässä outfitissa mukavan kotoisaksi ja itsevarmaksi, ballerinat eivät ole kumminkaan ihan sitä ominta minua. Myös huulipunan käyttöä olen arastellut paljolti, mutta tässä asussa se näyttää itseasiassa yllättävän kivalta eikä liian yliampuvalta. Tykkään!

kesä6

Ihana Ida tekee videoita Youtubeen ja hänen videonsa saavat kyllä aina hymyn huulille! Idan kanavaa pääset seuraamaan tästä.

Mitäs mieltä te olette näistä vähän erilaisista asukuvista? ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, oot tosi nätti! ♥ sulle sopii tollanenki tyyli tosi hyvi. (:

    VastaaPoista