26.8.2015

Hetken hiljaisuus

1

Jo kauan aikaisemmin ennustamani maailmanloppu tapahtui lopulta. R.I.P. vanha HP, sinun kanssa oli kyllä hyvät viisi vuotta, vaikka loppua kohden aloitkin turhan oikukkaaksi. Vaikka olenkin tilannut uuden koneen seuraajaksesi, en tule koskaan unohtamaan sinua.

Postauksia ei ole tosiaan tullut vähään aikaan, sillä parhaillaan multa puuttuu työvälineet niiden toteuttamiseen. Päätin siis suosiolla odottaa uutta läppäriä sen sijaan, että vääntäisin surkeita postauksia pelkkien iPad kuvien voimin. Näillä näkymin uusi kone kotiutuu kolmen viikon päästä, joten jos siihen mennessä en saa lisää tilaisuuksia postailla, silloin näemme viimeistään.

Inhottavaa, kun ei voi postailla, vaikka materiaalia ja ideoita ois vaikka millä mitalla. Pitää siis toteuttaa tätä tuotteliaisuutta muilla keinoin ja kirjoittaa parhaat ideat ylös. Kun uusi kone saapuu, päästään sitten taas oikein kunnolla bloggaamisen makuun! Siihen asti, jaksakaa odottaa, mäkin koitan!

2
paita Zalando // farkut Mango // tennarit Nike

2 kommenttia:

 1. Tää blogi on ihan mahtava oikeesti! Sun postaukset on niin vilpittömän aitoja ja vaikutat niin ihanan pirteeltä ja tosi symppikseltä. :) oisko sun uuden koneen saavuttua mahdollisuutta tai halua tehdä jonkinnäköistä videopostausta? Tykkäsin älyttömästi niistä sun aiemmin tänne julkaisemasta muutamasta videosta! :) oot upee Siru, hyvää syksyn alkua! <3
  T. Blogisi lukija ihan sieltä alkuajoilta asti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ai että tää kommentti kyllä piristi niin valtavasti ettet uskokaan! <3 Mielelläni teen videopostauksia, vaikka mun vanhan pokkarin laatu onkin mitä on (järkkärissäni ei tosiaan ole videokuvamahdollisuutta...) Ite olet upea, nähdään parin viikon päästä uusien postausten merkeissä <3

   Poista