12.8.2015

Back to school

Tänään se oli sitten aika pakata kamat reppuun ja istahtaa pitkästä aikaa koulun penkille. Kesälomalla tapahtui niin paljon, että pikkasen olen vielä pyörryksissä. Onneksi arkeenpaluuta viivyttää hiukan tanhureissu, jonne lähdemme huomenna. Siistiä! Sen jälkeen onkin sitten aika palata ihan todella perusarkeen ja opiskelurytmiin. Tällä hetkellä on sellanen fiilis, ettei oikein jaksaisi innostaa, mutta onneksi monilla pikku jutuilla saa opiskelusta paljon mielekkäämpää!

koulu

Välineet kuntoon Vaikka hyvät oppimistulokset eivät ole loppujen lopuksi välineistöstä kiinni, kyllähän nyt tuliterät Stabilot oikein huutavat päästä kirjoittamaan muistiinpanoja. ;) Hanki siis itsellesi mieluisia välineitä, jotka inspiroivat sinua. Oma välineistöni koostuu aika pitkälti vaaleanpunaisista jutuista, ylläri sinänsä. :D

Älä odota viikonloppuun Monesti kouluviikot tuppaavat kulumaan lähinnä viikonloppuja odotellessa. Mikset järkkäisi itsellesi jotain kivaa puuhaa keskellä viikkoa koulun jälkeen? Kahvihetki kaverin kanssa, leffahetki lemppari herkkujen kera tai shoppailuilta voivat tehdä ihmeitä.

Vältä stressiä Ilman turhanpäiväistä stressiä arki on paljon huolettomampaa ja mielekkäämpää. Poimi parhaimmat vinkit stressin taltuttamiseen tästä postauksesta!

piknik
Piknik-hetki arjen aherruksen keskellä ystävien kanssa virkistää mieltä ja piristää päivää!

Hio opiskelutekniikka kuntoon Kun löydät parhaat puolesi oppijana, säästät paljon aikaa miellyttävämmille jutuille ja menestyt paremmin. Opiskeluvinkkejä löydät tästä postauksesta.

Löydä ilo arjen keskellä Arjen ei tarvitse olla yksitoikkoista puurtamista. Koosta arkesi sellaisista jutuista, joista pidät. Esimerkiksi harrastusten kuuluu virkistää ja tuoda iloa rasittamisen sijaan.

Muista kunnollinen ravinto Ei kukaan jaksa keskittyä tyhjällä vatsalla ja nälkäisenä tuppaan ainakin itse olemaan kiukkuinen kuin ampiainen. Aamiaisen skippaamisen sijasta kannattaa varata sille kunnolla aikaa, tai napata laukkuun vaikka eväät koulumatkalle! Hyvinvointi lähtee sisältäpäin.

koulu2

Tsemppiä teille koulunalkuun! Tehdään tästä syksystä ikimuistoinen ♥

Kommentit

Lähetä kommentti