23.7.2015

Uusi ulkoasu

kuva

Heipsan kaikki te ihmeelliset otukset sieltä ruudun takaa! ♥

Oon kirjoitellut blogiani reilut kaksi ja puoli vuotta, minkä aikana ulkoasu on vaihtunut useampaan otteeseen. Alussa ulkoasu vaihtui tiuhempaan tahtiin, sillä etsin vielä omaa tyyliäni ja vanhoja ulkoasuja voitkin nähdä tästä postauksesta. Aikamoinen kehityskaari, vai mitä? :D

Lopulta olin tietoinen siitä mitä haen ja ulkoasuksi valikoitui selkeän simppeli, mustavalkoinen kuva. Tykkään bannerista edelleen, joten ei ihme, että jaksoin katsella sitä vuoden ja neljä kuukautta (?!?!?!?!). Viimepäivinä mulle on tullut kuitenkin taas sellainen fiilis, että pikku päivitys olisi paikallaan. Ei siksi, että entinen ulkoasu olisi mielestäni huono, vaan lähinnä siksi, että a) ulkonäköni on muuttunut parissa vuodessa ja b) rajansa kaikella.

banneripikku

Samalla saivat väistyä myös koristeelliset kaunokirjoitusotsikot ja pinkit linkit - nyt kiitos vaihteeksi jotakin yksinkertaisempaa ja raamikasta!

Mitäs te tyksitte tästä uudesta ulkoasusta? Mun mielestä ainakin hyvää vaihtelua entiselle & nyt on taas uutta inspistä bloggaamiseen! :)

2 kommenttia:

  1. Aika mukavan näkönen ulkoasu, omaan silmään pisti kuitenkin postauksen otsikon ja banneri erityyliset fontit. Ehkäpä jos postauksen otsikkoon sais samantyylistä fonttia niin ois yhtenäisemmän näkönen? :) Tykkään kyllä sun blogista kun täältä löytyy juttuja moneen lähtöön ja niitä on tosi kiva lueskella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mielipideasioitahan nämä ovat, voisihan se yhtenäistää blogia mutta toisaalta olis myös tylsempää jos kaikki ois ihan samasta muotista veistettyä. :D

      Poista