25.7.2015

Nettishoppailua

Ystäväni kaipasi uusia juoksukenkiä ja mä lupasin tietenkin ihanana ystävänä auttaa niiden metsästyksessä. Ihan vinkkinä voin sanoa, että jos haluat välttyä heräteostoksilta, älä ikimaailmassa lupaa auttaa ystävääsi shoppailussa. Siinä löytää aina jotakin ihanaa myös itselle. Siis aina. Käytiin siinä sitten yksi jos toinenkin nettikauppa läpi ja lopulta kun kivat yksilöt löytyi, päädyttiin vielä hakemaan internetin ihmeellisestä maailmasta alekoodeja. Siinä haussa satuin löytämään myös itse aika monet ihanat kengät, ja en mä vaan päässyt millään sinne kassalle asti ilman omia ostoksia.

Mulla on entuudestaan parit marketista ostetut juoksukengät, jotka eivät kuitenkaan ole ihan mitään priimatavaraa. Sen lisäksi mulla on kollaasissakin näkyvät FREE 5.0 -kengät, jotka soveltuvat keveytensä ja ohuen pohjansa ansioista loistavasti tiukkoihin ja nopeatempoisiin treeneihin, kuten mäkijuoksuun, porrasjuoksuun ja sprintteihin. Maksimilenkin pituus minkä olen noilla juossut on kymmenen kilometriä ja voin sanoa, että aavistus särki polvia sen jälkeen. Näin ollen olen jo hiukan pidempään haaveillut uusista kengistä pitkän matkan juoksua varten.

zalandokollaasiSiinä lastenosastoa selaillessa (huom! kannattaa ehdottomasti hyödyntää nettishoppailussa lastenosastoja; samoja kenkämalleja löytyy huomattavasti halvemmalla ja kokoja on yleensä 38 asti) törmäsin sitten näihin Niken Flex Experience 3 -lenkkareihin, joiden tiedoissa mainittiin erikseen iskunvaimennus. Pienen taustatietojen googlettelun jälkeen päädyin ostamaan kyseiset kengät ja nyt sitten vain odotellaan pakettia saapuvaksi lähimpään Siwaan.

Zalandon uutiskirjeen tilaaja saa tilauksen yhteydessä kymmenen euron alekoodin, jota voi hyödyntää yli 50 euron ostoksissa. Oltiin ystäväni kanssa tosi fiksuja ja tilattiin molemmat omat uutiskirjeet, jotta saataisiin enemmän alennusta. Valitettavasti yhdellä ostokerralla sai hyödyntää vain yhden etuuden, joten päätettiin ostaa kengät erikseen. Alennusten kera omien kenkieni hinta jäi kuitenkin alle viidenkymmenen euron ja näin päädyin selaamaan alepuolelta vielä jotakin edullista ostosta siihen kaveriksi. Paita löytyi alle kymmenellä eurolla ja näin tilasin sekä kengät että paidan ja yhteishinta jäi alhaisemmaksi kuin se, että olisin tilannut pelkät kengät! Nettishoppailussa kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää erilaisia tarjouksia ja alekoodeja, sillä niitä löytyy aina.

Nyt vaan odotellaan tekstarin saapumista, mä oon niin innoissani noista kengistä jo nyt! Tosin vaikka tilaus olisikin mennyt metsään, Zalandolla on ilmainen toimitus ja palautus, joten isompia ongelmia ei pitäisi syntyä. :)

Kivaa lauantaita sulle! ♥
 

Kommentit

Lähetä kommentti