1.12.2013

Paljastin sisäisen tonttuni


Hei tyypit nyt on joulukuu! ♥ Monet avasivat varmasti tänään jo ekan joulukalenterin luukun ja se jos mikä tarkoittaa sitä, että itse joulu häämöttää lähempänä kuin osaamme arvatakkaan. Itse en tosin kuulu niihin onnekkaisiin, jotka saivat tänään kurkata ekaan luukkuun, sillä mä en kuulu niihin lapsiin joiden vanhemmat olisivat hankkineet mulle joulukalenterin. :c Hiukan katkerana oon lukenut muiden blogeista kuinka maittavia ekan päivän suklaat olivat...
Anyways, kerroin teille eilen, kuinka joulunodotus alkaa virallisesti joulumyyjäisistä. Tänään se sai aikamoisen kirin eteenpäin, kun vietin päiväni Hyvinkää salissa ensiksi harjoituksissa ja sitten konsertissa. Kyseessä oli siis Hyvinkäänkylän puhallinorkesterin joulukonsertti, jossa olemme luokkamme kanssa esiintyneet perinteisesti joka joulu jo pikkuisista asti!

mekko - New Yorker // korkkarit - Spirit Store

Esiintymisen pukukoodina oli joko mustaa, valkoista tai punaista ja tonttulakki. Itse en omista kuin yhden valkoisen hameen, joten mielipiteeni kallistui heti valinnanvaran vuoksi mustan puoleen. Lopulta päädyin yksinkertaiseen kokomustaan pitsimekkoon, jonka ostin kesällä Ruotsista. Tykkään mekon klassisesta mallista, johon on tuotu hiukan mielenkiintoa syvään uurretulla takaosalla. Just tällaiset perusvaatteet, joissa on joku pieni juju ovat niin mun mieleen! Toimivat monissa eri tilanteissa hienosti, mutta silti niissä on jotakin kiinnostavaa.

Ihan käytännön syistä vetäisin mekon alle punaisen topin, etten aivan kylmettyisi ja mun mielestä toi toimikin tosi hauskasti! Varsinkin, kun päässä oli punainen tonttulakki ja väri toistui asussa. Näiden kaveriksi nappasin nudet/vaaleanpunertavat korkokenkäni, jotka ostin kesän lopulla Spirit Storen alennusmyynneistä naurettavan edullisesti. Noi ovat kyllä kauniit kengät, mutta olen käytössä huomannut niiden olevan vähän huonommat kappaleet. Nimittäin ulkoreunan muotoilu ei ole symmetrinen ja toisessa kengässä reuna on puoli senttiä korkeampi. Se kenkä toimiikin hyvin, mutta toisessa jalassa jalka ei meinaa pysyä kengässä, kun ei ole laitoja pitämässä sitä paikoillaan. Valitettavasti en voi näitä kenkiä käyttää pitempien matkojen taittamiseen, vaan nää sopivat vain tällaisiin esiintymistilanteisiin, joissa seisotaan paikoillaan tai kävellään muutamia metrejä.


Nyt tämä tonttutyttö menee suihkuun selvittämään älyttömän lakkaisia hiuksiaan toivoen samalla, että edes puolet olisivat tallella harjaamisen jälkeen... Auts.

Ihanaista joulukuuta sinulle! ♥

6 kommenttia:

 1. hassu olet siru :D mikset vaan osta lidlistä joulukalenteria hintaan 1,20 ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä vasta kysymys xD Kuulostaa hyvältä idealta ;)

   Poista
 2. oii vitsit ku oot kaunis! ja sul on aina niin ihanii vaatteita<3 ootko miettiny pitää jotain blogikirppistä tyylii, tääl ois ainaki yks innokas ostaja :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi kiitos paljon! <3 :3 En oo sen kummemmin asiaa pohtinut, käytännön toteutus saattaisi olla hiukan hankalaa, kun vaatteita ei voi sovittaa ja niin edelleen. Muuten kyllä varteenotettava idea :) !

   Poista
 3. oi ihana uus banneri!:)

  VastaaPoista