27.11.2013

Fiilikset korkealla


Heippa hei suloiset muruset siellä ruudun takana! ♥ Nyt on jotenkin vaan niiiiiin hyvä fiilis. Maanantai meni aikalailla poskelleen, jotenkin kaikki sai mut ärtymään, päätä särki yön jälkeen vielä herätessäkin ja kaiken lisäksi mua stressasi tuleva mantsan koe, johon lukemiset jäivät auttamatta viimeiseen iltaan rokottaen huomattavan osan mun yöunista. Nyt toi kaikki kaaos on enää vain pala historiaa ja mulla on varmaan miljoona syytä hymyillä!

Viime viikonloppuna oli ihana olla iskoleirillä, vaikka ei ollutkaan ihan just sitä mitä odotin. Kuitenkin tutustuin pariin vanhaan tuttuun paremmin ja sain puhuttua muutamille uusille naamoille, joten ei ollut missään nimessä turha reissu! Maltan tuskin odottaa tulevia tapaamisia, joissa saadaan varmaankin syvennettyä porukkaa entisestään. Ja kuten ekasta kuvasta näkyy, paikalla oli kourallinen jo vanhoja ystäviä ja oltiinpa me tyttöjen kanssa vähän miehissäkin, kun omat odotti kiltisti kotona... ;)


Kuten aina leirillä kuin leirillä, mä en kerta kaikkiaan osaa, pysty ja kykene pitämään kameraa mukana. Tämän postauksen kuviakin heräsin ottamaan vasta vikana päivänä muutama hetki ennen lähtöä ja loppu kamerani saldostani on ystävieni otoksia. Niin se vaan menee, että kun on paljon tekemistä ei sitä ehdi ajatella sen pidemmälle ja ehkä sellainen tekniikasta irroittaminen, hetkeen ja niihin ympärillä oleviin ihmisiin keskittyminen on välillä yhdelle jos toisellekin paikallaan. ;)

Koska kyseessä oli seurakunnan leiri, nälkä ei päässyt todellakaan yllättämään (lukuunottamatta meidän ihanaa yösyöppöämme Idaa) ja uusi ruoka-aika ehti koittaa ennen kuin vanhasta ateriasta oli toivuttu. Tällaista sikamaisesti syövää mossea se ei kuitenkaan haitannut - ilmaisesta ruoasta ei voi kieltäytyä!
  

Edellisen viikon työelämään tutustumisen jälkeen kurkkasin taas pitkästä aikaa kalenteriin ja järkytyin kovasti siitä, miten pitkälle tämä vuosi on jo edennyt. Haikeata ajatella, että tätä aikaa on jäljellä enää pyöreä kuukausi ja sen jälkeen koittaa hetki, jolloin mun peruskoulu pikkuhiljaa pääsee päätökseensä ja mulla kun on ihan vielä suunnitelmat auki kaiken suhteen.

Kalenterini paljasti myös, että mun loppuviikko kuluu pelkästään koulun parissa: normikoulun lisäksi yhdet iltapäiväharkat, lauantaina myyjäiset ja sunnuntaina joulukonsertti harjoituksineen. Sitä se musaluokkalaisena olo teettää. Seuraavat viikot koostuvat monen monista kokeista jakson päättymisen lähestyessä, sekä pikkujouluissa esiintymisistä niin luokan kuin tanhuryhmän kanssa. Ja sitten on vielä ne omat pikkujoulut, isoskoulutus ja kaikki. Tylsää ei ainakaan pitäisi olla. ;) Mutta ainakin sitä jaksaa tsempata itseään vielä sen nelisen viikkoa, kun tietää mikä siellä odottaa! ♥


Mä niiiiiin aion ottaa kaiken ilon irti näistä mun kiireistä, nauttia siitä kuinka saan pukeutua korkkareihin ja hameeseen keikoille ja lukea kokeisiin sen minkä ehdin ja maltan. Kunhan sitä lunta tulisi vielä hiukan lisää, niin peittyisi maa ihan oikeasti ja meikäläinen saisi vielä yhden virtapiikin lisää joulukuun pimeisiin iltoihin! Hih, kohta saan aloittaa jouluhypetykseni ihan luvan kanssa, kun kuu vaihtuu. Jes!

Kommentit

Lähetä kommentti