24.11.2013

70-luvun fiilistelyäToivottavasti mua ei pidetä tän postauksen jälkeen aivan kajahtaneena, mutta mä oon aivan tajuttomanälyttömänsuperhyperinnoissani!! Nimittäin sain hiljattain tietää teeman tänävuotisiin kansantanssijoiden pikkujouluihin. Kenellekään ei varmaan jäänyt otsikon ja videon jälkeen epäselväksi, että kyseessä on siis 70-luku kaikessa kauneudessaan. Muuta en tiedä juhlista, mutta osallistujien toivotaan pukeutuvan ajan tyyliin ja toivon todella pääseväni tanssimaan ihan oikeaa, alkuperäistä discoa.
Luvulle tyypillistä musiikkia on diskomusiikki, kaikille tuttu ruotsalaisyhtye ABBA ja Bob Marleyn esiintuoma reggae. Maltan tuskin odottaa, että pääsen pukeutumaan kuin daamit Travoltan elokuvissa! Onko olemassa kiistattomampaa tanssilavojen kuningasta, kuin Travolta? Tai parempaa musikaalia kuin Grease? Ah, jotenkin tää vuosikymmen nappaa muhun niin hyvin!

 

Oon pohtinut mitä 70-luvun muoti-ilmiöistä haluaisin eniten pukeutumisellani korostaa ja näillä näkymin aion ehdottomasti koota rooliasuni diskomuodin ympärille. Hiuksistani en kuitenkaan ole vielä varma, toisaalta mua houkuttaisi älyttömästi afrokampaus/permanentti ja aikakaudelle ominaisella hippityylisellä hiuspannalla kampauksesta voisi tulla aika bueno. Eniten päänvaivaa tuottaa vaatetus, mistä nyt löytää sopivat kuteet...? Onneksi on vielä kolmisen viikko aikaa, joten jos pistän nyt töpinäksi, enköhän saa jonkinlaisen asukokonaisuuden handlattua.


Tämän videon saattelemana toivotan teille leppoisat sunnuntait! ♥

2 kommenttia:

  1. Oo vähän siistiä just jotkut tuommoset teemajuhlat! (:

    ❤:llä http://polishedxpink.blogspot.fi

    VastaaPoista