13.10.2013

Tulevan talven Lumia


Niin siinä sitten kävi, että meikäläisen vanha luuri otti lopputilin ja päätti siirtyä leppoisia eläkepäivien viettoon. Ensiksi mua vähän harmitti, sillä ei mulla ole ollut minkäänlaista himoa hankkia uutta hienoa älypuhelinta ton vanhuksen tilalle, sillä oon pärjännyt sillä nämä pari viimeisintä vuotta mainiosti. Puhelin on kuitenkin välttämätön asia ja kun sain sen tosiasian hyväksyttyä, etten rikkinäisellä kapistuksella selviä, oli aika marssia ostoksille.

Aamusalin jälkeen sain iskän kaveriksi ja mentiin kiertelemään kaupungin puhelinliikkeet läpi. Ensiksi katselin Samsungin Galaxy Trend -puhelimia mainion hinta-laatu -suhteensa vuoksi. Silti kuitenkin sydämeni suli lopulta puoliksi vahingossa Nokian Lumia 620:lle, jota en olisi aamulla herätessäni uskonut omistavani!Ehkä Nokia tuntui turvalliselta valinnalta kyseiseen merkkiin tottuneena, tai sitten mut vakuutti Elisa-kaupan myyjä, joka oli ainoa joka oikeasti vastasi mun kysymyksiin ja auttoi. Kummallist, miten monien kauppojen työntekijät vaan istuskelivat itsekseen tietokoneella sanomatta sanaakaan asiakkaalle, kun hän on sentään tekemässä puhelinkauppoja... No, sitä saa mitä tilaa ja tämä asiakas osti luurinsa mielellään kaupasta, josta sai hyvää palvelua!

Puhelimen hinta oli kaksi sataa euroa ja siihen päälle tuli vielä suojakalvot ja toi ihastuttava valkoinen kuori, johon saa kätevästi pankkikortin ja hiukan rahaa. Mun mielestä kohtuullinen hinta älypuhelimesta, vaikka kyllä se aikamoinen summa on tällaisen ysiluokkalaisen kukkarosta maksettuna. Oon kuitenkin hyväksynyt sen tosiasian, että rahaa tulee ja rahaa menee.


Oon tällä hetkellä aivan ihastunut tähän uuteen kamuuni, josta paljastuu koko ajan uusia jännittäviä piirteitä. Ainakaan ei tule huomisen parituntisella automatkalla tylsää, kun saan väkertää uuden puhelimeni kimpussa. ;)

8 kommenttia:

 1. Mulla on lumia 520 ja siinki on toi flipgover

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi kiva kun voi helposti vaihtaa puhelimen ilmettä! :)

   Poista
 2. onks täs etukamera? :) ja kaveril on lumia 520 ja hyvä on (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, etukamera löytyy vaikka tietty tässä hintaluokassa ei oo ihan niin laadukas kuin luurin varsinainen kamera :)

   Poista
 3. Mun iskällä on toi ja hyvä on! Oon sitä jonku verran käyttäny ja itekki meinasin sellasen ostaa mut hinta oli liian korkee mun lompakolle :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin - tuntuu jotenkin turhalta käyttää mahdottoman isoja summia rahaa puhelimeen, kun kuitenkin se rikkoontuu tai vastaavaa... Mä onneksi sain sovittua myyjän kanssa liittymän vaihdosta ja sain sitä kautta tuntuvan alennuksen!:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Aww, itekkin haaveilin eka pinkistä, mutta kun liikkeessä ei ollut niin tää vihree meni ihan hyvin :3

   Poista