20.10.2013

Syysloma pähkinänkuoressa


Päivittelin teille kuulumisiani pariinkin otteeseen vuokramökiltämme Rönnäsistä, mutta loppuviikko meni niin nopeasti, etten ehtinyt edes läppäriä avata. Tein pitkiä kävelylenkkejä lähimaastoon, katsoin telkkaria, otin valtavasti valokuvia, luin kirjaa, pelasin Menolippua ja Trivial pursuittia ja söin hyvää ruokaa. Ehkä oli ihan hyvä pitää pari lomapäivää myös bloggaamisesta, sillä nyt mulle on tullut paljon uusia ideoita tulevien postausten varalle!Näillä pitkillä kävelylenkeillä seikkailin siellä sun täällä... Nimittäin sporttinen puolen tunnin hölkkä muuttui pian kahden tunnin vaellukseksi, kun eksyin täysin ja löysin itseni merenlahden toiselta puolelta! Matkalla bongasin mm. nuo kuvan lampaat, joista nappasin todistusaineistoa kännykkäkameralla.
Muutama vuosi sitten luin jatkuvasti ja vaadin aina ennen nukkumaan menoa jokailtaisen lukuannokseni. Viimeaikoina lukemiseni on kuitenkin rajoittunut valitettavasti koulukirjoihin ja kun ennen lomalle lähtöä poikkesin kirjastossa lainaamalla takakannen perusteella hyvältä vaikuttavan kirjan, en uskonut että jäisin siihen niin paljon koukkuun. En muistanut ollenkaan, että lukeminen on niin kivaa ja virkistävää. Tuo kirja on myös aivan upeasti rakennettu ja maltan tuskin odottaa loppuratkaisua. ;)


Viikon aikana tuli mussutettua myös aivan ihanaa ruokaa suklaafondyestä racletteihin ja muihin herkkuihin! Kuvassa näkyvät raclettet kuuluvat ehdottomasti mun lempiruokiin, niin hyvää... Viikko oli rentouttava ja yllättävän kiva, pian taas arjen kimppuun ja kohti uusia haasteita! Ja tosiaan luvassa on ainakin kaveripostausta Sinin kanssa kunhan saadaan aikaiseksi, sekä meikkijuttuja ynnä muuta... Toivoa saa! ;)

Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

Kommentit

Lähetä kommentti