27.10.2013

Kasvojenhoitorutiini

Mun iho elää vuodenaikojen mukaan. Kesällä se piristyy D-vitamiinin vaikutuksesta ja suurin osa näppylöistä katoaa itsestään kuin taikaiskusta. Vastaavasti taas mitä pimeämmäksi ja kylmemmäksi ilma muuttuu, sitä enemmän ihossani esiintyy taas rasvoitusta, liikaa punoitusta, näppylöitä ja muita pikkuvirheitä. Tässä postauksessa esittelen teille mun lemppari ihonhoitotuotteita nimenomaan k a s v o i l l e.

Muistakaa kuitenkin, että meillä kaikilla on omat, uniikit ihomme ja sinun kannattaa selvittää oma ihotyyppisi kun kokeilet uusia ihonhoitotuotteita. Se, mikä toimii minulla ei välttämättä ole paras ratkaisu sinulle. Suuntaa kosmetiikan erityisliikkeeseen ja kysy apua myyjältä. :)


Oon muistaakseni maininnut aiemminkin jo tässä blogissa tuosta Rainbow:n silmämeikin postoaineesta, joka sopii mulle älyttömän hyvin. Päädyin alunperin kokeilemaan ennakkoluuloistani huolimatta tätä tuotetta, kun meikän tili näytti harvinaisen tyhjältä ja joku meikinpoistoaine oli saatava. Tämä vajaan kolmen euron tuote toimii loistavasti. Tilkka ainetta vanulapulle, ja sitten kevyesti hierotaan luomia ja ripsiä, jolloin väri leviää pitkin kasvoja. Sitten veden kanssa huuhdellaan pois ja töhnät ovat tiessään. Aineen liikaa käyttöä kannattaa kuitenkin kerralla välttää, sillä jos ainetta joutuu silmiin, se kirvelee ikävästi.

Kun silmämeikki on poistettu, otan painalluksen Herbinan puhdistusvaahtoa kämmenelle ja hieron sen koko kasvojen alueelle unohtamatta kaulaa. Hintana 5,50e on kohtuullisesti toimivasta tuotteesta, joka poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti ja jättää ihon silti raikkaaksi ja hengittäväksi. Tuote on myös erittäin riittoisaa - käytän itse yhden painalluksen päivässä ja jo monta kuukautta on ollut nykyinen käytössä. Vaahto huuhdellaan vedellä pois.


Ehdoton kasvovesisuosikkini on ollut jo monta vuotta Lumenen Stay in Control -kasvovesi, joka tekee ihosta samalla mattapintaisen ehkäisten kiiltoa. Tuote maksa n. 7,00e kaupasta riippuen, mikä ei ole markkinoiden edullisimmasta päästä. Siitä huolimatta oon tykästynyt tuotteeseen niin paljon, että oon ostanut sitä jo vuosia hinnasta huolimatta. Käytän tätä kaksi kertaa päivässä. Iltaisin viimeistelemään kasvojenpuhdistuksen ja aamulla ennen meikkiä kontrolloimaan ihon kiiltoa ja puhdistamaan kevyesti yön aikana kertyneet epäpuhtaudet.

Uusin suosikkini on Nivean mattageelivoide iholle, joka on kevyt, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä vaihtoehto. Tuotetta ei ole suunniteltu yökäyttöön, mutta käytän sitä ennen nukkumaanmenoa, sekä meikin alla aamuisin. Hintaa löytyy n. 6,00e jälleen kaupasta riippuen, mutta tämä tuote on ehdottomasti hintansa väärti! Tämä sopii mun ihoon kuin nilkkakoru Niiskuneidille ja mikään muu kasvovoide ei ole toiminut mulla näin hyvin.

Tällainen hoitorutiini minulla, mitä tuotteita itse käytät päivittäin? :)

Kommentit

Lähetä kommentti